Knox, fiul Angelinei cu Brad Pitt, a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei sale

4 iulie, 2023

În timp ce sora lui, Shiloh, îi seamănă leit tatălui său, Knox pare să fi luat mai multe de la mama sa.

copiii lui Brad Pitt si Angelina Jolie, Shiloh, Knox, Pax si Zahara    profimedia 0786600812 jpg

Knox și Vivienne, gemenii născuți de Angelina Jolie în 2009, în timpul tumultuoasei relații cu Brad Pitt, au acum vârsta de 14 ani. Adolescentul brunet a fost văzut în weekend împreună cu surorile sale Shiloh (17) și Zahara (18), și cu fratele său, Pax (19) la cafeneaua Maru Coffee din zona Los Feliz, din Los Angeles, aflată în apropierea casei lor.

Knox Jolie-Pitt, pe care ne așteptăm să-l vedem mai des ieșind acum în oraș, acum, că a mai crescut, a fost surprins de paparazzi în timp ce mergea în spatele fraților săi mai mari, purtând un tricou alb, pantaloni negri și pantofi sport și fiind singurul care n-avea o băutură în mână. La o primă vedere, el pare să fie cu un cap mai înalt decât sora mai mare, Shiloh, care este destul de înaltă pentru vârsta ei.

Totodată, dacă trăsăturile (și tunsoarea, ce-i drept!), alura și chiar mersul trădează o asemănare izbitoare a lui Shiloh cu tatăl ei, actorul Brad Pitt, Knox pare mai curând copia masculină a mamei sale - dacă e să ne luăm după trăsăturile faciale, cu acei ochi foarte pronunțați, care amintesc de Angelina Jolie în copilăria sa.

Nu este o surpriză să-i vedem pe copiii Jolie-Pitt la celebra cafenea Maru, care este un loc frecvent vizitat de celebrități precum Kaia Gerber, Ashley Tisdale și multe altele pentru a-și lua doza de cofeină.

Ieșirea lor la cafenea se petrece la scurt timp după ce Angelina Jolie a fost văzută la New York cu o parte din copiii săi: geamăna lui Knox, Vivienne; Shiloh; Zahara și Pax - fratele lor mai mare, Maddox, în vârstă de 21 de ani, locuiește în Coreea de Sud și urmează cursurile Universității Yonsei. 

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg