Kylie Minogue rămâne fără urmaşi?

9 aprilie, 2010
highres 00000401620892 jpeg

La 41 de ani, cântăreaţa ar trebui să se hotărască mai repede dacă vrea să schimbe scutece sau să urce pe scenă în continuare. Miniona australiancă a declarat recent că se simte pregătită să devină mamă pentru prima dată, dar planurile ei de a-şi întemeia o familie ar putea fi date peste cap din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu câţiva ani. În 2005, doctorii i-au depistat un cancer la sân, pe care vedeta l-a învins cu ajutorul chimioterapiei, tratament care i-ar fi putut afecta serios fertilitatea. Pe lângă istoricul medical complicat, Kylie mai întâmpină un obstacol

La 41 de ani, cântăreaţa ar trebui să se hotărască mai repede dacă vrea să schimbe scutece sau să urce pe scenă în continuare.

Miniona australiancă a declarat recent că se simte pregătită să devină mamă pentru prima dată, dar planurile ei de a-şi întemeia o familie ar putea fi date peste cap din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu câţiva ani. În 2005, doctorii i-au depistat un cancer la sân, pe care vedeta l-a învins cu ajutorul chimioterapiei, tratament care i-ar fi putut afecta serios fertilitatea.

Pe lângă istoricul medical complicat, Kylie mai întâmpină un obstacol : vârsta. La 41 de ani, cântăreaţa ar trebui să conştientizeze că timpul nu se scurge în favoarea ei, iar şansele de a deveni mamă se diminuează de la o zi la alta. La toate acestea, se mai adaugă şi planurile ei de relansare a carierei, care o ţin departe de îndeplinirea visului. „Sper să rămân însărcinată la un moment dat, dar acum lucrez la un nou album şi mă concentrez numai asupra acestuia“, spune senină vedeta.

La polul opus stau aşteptările logodnicului ei, modelul spaniol Andres Velencoso, care arde de nerăbdare să aibă un copil cu Kylie. „Andres o adoră pe Kylie şi îşi doreşte mult un copil, dar ea îl tot amână şi spune că nu e momentul potrivit. Lui nu-i convine deloc şi ar vrea ca ea să se mai relaxeze puţin“, povesteşte un apropiat al cuplului.

De altfel, Kylie şi-a mai pierdut un partener din cauză că nu acorda suficientă atenţie vieţii de cuplu. În urmă cu doi ani, Olivier Martinez, logodnicul ei de la acea vreme, a părăsit-o, sătul să-şi petreacă timpul singur, în timp ce iubita lui era plecată în turnee.

Obsedate de muncă

image

Sora mai mică a lui Kylie Minogue, Dannii (38, foto sus), i-a luat-o înainte şi este însărcinată în cinci luni cu primul copil. La fel ca şi sora ei, Dannii are un iubit mai tânăr, Kris Smith, în vârstă de 31 de ani. „Părinţii noştri ne spuneau mereu că suntem workaholice“, întărea de curând Dannii temerile celor din cercul de apropiaţi ai lui Kylie. Acum mai rămâne ca şi cântăreaţa să se dezică de această caracterizare şi să intre în rândul familistelor.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}