Lady Gaga, în conflict cu părinţii

25 iunie, 2010

Cântăreaţa s-a certat recent cu părinţii şi se încăpăţânează să nu le mai adreseze acestora niciun cuvânt până nu-i fac pe plac. Lady Gaga refuză să mai dialogheze cu părinţii ei, Joseph şi Cynthia Germanotti, după ce aceştia i-au spus că se opun ideii ca sora ei mai mică să renunţe la studii pentru a o urma pe Gaga în turneul Monster Ball.

Cântăreaţa cu mare succes la public nu are parte doar de momente fericite: s-a certat recent cu părinţii şi se încăpăţânează să nu le mai adreseze acestora niciun cuvânt până nu-i fac pe plac.

Lady Gaga refuză să mai dialogheze cu părinţii ei, Joseph şi Cynthia Germanotti, după ce aceştia i-au spus că se opun ideii ca sora ei mai mică să renunţe la studii pentru a o urma pe Gaga în turneul Monster Ball. Sora cântăreţei, Natali (18), visează cu ochii deschişi la o carieră în muzică. Chiar şi-a făcut apariţia în videoclipul „Telephone” al suroii ei. După ce a terminat liceul luna trecută, Natali a rugat-o pe Lady Gaga să o ia cu ea în turneu. I-a promis că nu-i va ieşi din cuvânt şi că nu va avea pretenţii să fie tratată preferenţial. Vedeta nu putea fi mai entuzismată de idee! Pe de altă parte, părinţii celor două fete nu s-au bucurat deloc când au aflat ce pun la cale fiicele lor. „Gaga a ieşit val-vârtej din încăpere după ce s-a certat cu tatăl ei, iar Natali plângea. Gaga nu mai vorbeşte acum cu tatăl ei, iar prietenii ei îşi fac probleme din cauza asta. Tatăl vedetei o sprijinea în mai toate demersurile ei. De aceea e posibil ca, în situaţia actuală, cântăreaţa să aibă mult de suferit şi să se prăbuşească din punct de vedere emoţional”, a declarat o sursă.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}