Larry King divorţează pentru a şaptea oară

15 aprilie, 2010

La 76 de ani, Larry a invocat clasicele diferenţe ireconciliabile pentru a pune punct căsniciei sale de 13 ani cu cântăreaţa Shawn Southwick (50). Din mariajului său au rezultat doi băieţi, Chance (11) şi Cannon (9), pentru care va cere custodia comună.

La 76 de ani, Larry a invocat clasicele diferenţe ireconciliabile pentru a pune punct căsniciei sale de 13 ani cu cântăreaţa Shawn Southwick (50). Din mariajului său au rezultat doi băieţi, Chance (11) şi Cannon (9), pentru care va cere custodia comună. Soţia, în schimb, vrea ca băieţii să locuiască alături de ea şi solicită pensie alimentară atât pentru copii, cât şi pentru sine. În plus, Shawn susţine că vila din Beverly Hills, unde a locuit până de curând impreună cu celebrul om de televiziune, este proprietatea ei – prin urmare, nu poate fi împărţită între ei.

De menţionat că Larry nu vrea să-i plătească soţiei suport financiar, deşi a declarat prin intermediul avocatului său că îşi doreşte ca despăţirea să fie amiabilă. După primele date, situaţia pare însă destul de complicată.

King s-a căsătorit cu Shawn în 1997 chiar într-o cameră de spital, unde el se afla în recuperare după o intervenţie chirurgicală.

În timp ce Southwick a mai fost căsătorită de trei ori înainte, gazda celui mai longeviv talk-show american are la activ încă şase mariaje – două fiind cu aceeaşi femeie (Alene Akins).

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}