Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele“

4 mai, 2022
242018450 4576364922382348 2322366840213662247 n jpg

Ceea ce părea un zvon răutăcios tocmai a devenit realitate. După luni de zile de incertitudine care a planat asupra relației lor, artista spune adevărul despre căsnicia sa.

Cântăreața Alina Sorescu (35) și designerul Alexandru Ciucu (46) formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Două personalități creative, două caractere temperate, două vieți împlinite.

270790429 5318782944805568 6814446616041206341 n jpg

În 2010, au avut o nuntă ca-n povești, în idilicul palat istoric de la Mogoșoaia, unde Alina Sorescu a fost una dintre cele mai frumoase mirese, schimbând trei rochii albe, create special pentru ziua cea mare. Iar el părea acel prinț din povești, la care toate fetele visau.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu divorteaza jpg

În 2010, au urmat și două botezuri la fel de frumoase, după nașterea fetițelor lor, Elena-Carolina (8) și Ana Raisa (6), fiecare împrumutând trăsăturile câte unui părinte: fiica cea mare semănând leit cu tatăl ei, în timp ce mezina este imaginea în oglindă a mamei sale.

14362700 1087718297931895 3907485289413771393 o jpg

Iar cuplul și-ar fi dorit și un al treilea copil, cel puțin dacă ne luăm după declarațiile lui Alexandru Ciucu, care ar fi continuat să-i ofere Alinei Sorescu câte un inel prețios de fiecare aniversare a lor.

De vreo doi ani, însă, de când cei doi își petrec vacanțele separat, zvonurile despre o fracturare a relației lor s-au intensificat. Iar totul a culminat cu momentul în care designerul de costume bărbătești a fost surprins în paparazzi în compania unei alte femei, tot blondă și, culmea!, din anturajul Alinei: Georgiana Stavrositu, cea care deține salonul de coafură unde era abonată Alina de ani de zile.

În lipsa unei confirmări, întâlnirea celor doi surprinsă de paparazzi a rămas doar o întâlnire. Una, însă, de la care Alina Sorescu a început să evite să vorbească despre viața personală și să mai posteze imagini din viața privată, preferându-le pe cele cu Picii lui Soreasca, ce implică activitatea sa ca profesoară de canto.

Ieri, click.ro a scris că deține informația potrivit căreia Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează în acte. Ca atare, a apărut și o primă reacție, publicată de artistă cu puțin înainte de miezul nopții:

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri“, și-a început Alina Sorescu mesajul postat pe rețelele de socializare.

„Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului“, a mai scris Alina Sorescu, confirmând divorțul de Alexandru Ciucu.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare“.

Imediat, postarea sa a stârnit reacții din partea internauților, printre care și câteva nume celebre ca Simona Gherghe, Mirela Vaida, Ianna Novac, Denisa Tănase ori Adina Halas, care și-au arătat susținerea prin câteva inimioare trimise, în timp ce Andreea Bănică a fost mult mai categorică prin mesajul său: „Copiii stau la mamă!“.

FOTO: Sorin Stana/OK! România, arhiva personală 



Recente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg