Leona Lewis a spus „adio“ primei iubiri

21 iunie, 2010

Cântăreaţa s-a despărţit de iubitul său, Lou Al-Chamaa, pe care l-a cunoscut în adolescenţă. Se pare că succesul îşi arată încă o dată faţa urâtă, Leona (25) fiind nevoită să pună punct relaţiei sale de aproape zece ani din cauza programului prea încărcat pe care îl are de când a devenit celebră. "Cei doi au început să aibă probleme de mai mult timp", a declarat o sursă din anturajul vedetei pentru un cotidian britanic.

Cântăreaţa s-a despărţit de iubitul său, Lou Al-Chamaa, pe care l-a cunoscut în adolescenţă. Se pare că succesul îşi arată încă o dată faţa urâtă, Leona (25) fiind nevoită să pună punct relaţiei sale de aproape zece ani din cauza programului prea încărcat pe care îl are de când a devenit celebră.

"Cei doi au început să aibă probleme de mai mult timp, iar acum au înţeles în sfârşit că relaţia lor nu mai duce nicăieri. Adesea, Leona este în America, când Lou rămâne în Londra, În plus, ea s-a implicat cu totul în pregătirile pentru primul său turneu şi nu mai are timp de nimic. Abia dacă mai aveau vreme să se vadă în ultima perioadă", a declarat o sursă din anturajul vedetei pentru un cotidian britanic.

Liona s-a convins săptămâna trecută de faptul că dragostea dintre ea şi Lou s-a sfârşit. Pe 16 iunie a susţinut un recital pe celebra arenă O2 din Londra, unde iubitul ei nu şi-a făcut apariţia, cu toate că locuieşte foarte aproape. Artista mulatră a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2006 concursul britanic de talente "X Factor".

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}