Lili Sandu a născut! Prima imagine cu băieţelul său: "Au curs multe lacrimi de fericire"

11 august, 2020
9 lili sandu a nascut 7 jpg jpeg

Aşteptarea a luat sfârşit! La 41 de ani, Lili Sandu a adus pe lume primul său copil! Vedeta, la câteva ore de la naştere, a publicat prima poză cu băieţelul său, dar şi primele declaraţii! A trăit emoţii intense!

Nouă luni de aşteptare, nouă luni de nerăbdare, de emoţii, de frici, de întrebări! Iată că a sosit momentul cel mare! Pe 10 august, seara, Lili Sandu a născut primul ei copil şi al lui Silviu Tolu. Vedeta a adus pe lume un băieţel care a primit nota 10 din partea medicilor!

Vedeta nu şi-a ţinut fanii prea mult în suspans, a publicat în mediul online prima imagine cu micuţul, dar şi câteva cuvinte emoţionante:

"Atunci când viaţa capătă un sens... Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect ,52 cm şi 3300 gr m-au făcut sa trăiesc cele mai intense emoţii pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire... Ii mulţumim lui Dumnezeu pentru o aşa mare binecuvântare. Bine ai venit, fiul nostru iubit! 🐣🦁✨🤍", a scris vedeta. Alături, ea apare într-o poză cu băieţelul, Thomas Jay la piept. Deja îl alăptează. 

4 lili sandu a nascut 5 jpg jpeg

Interviu EXCLUSIV cu Lili Sandu înainte să nască

Spuneai, la un moment dat, că îţi doreai să fie fetiţă. Sunt convinsă că, trecând timpul, te-ai obişnuit cu ideea că vei fi mamă de băiat. Care crezi că sunt plusurile şi minusurile raportându-te la noile generaţii de copii? Cum te vezi ca mamă?

Iniţial, mi-am dorit să fie fetiţă, pentru că aşa mă simţeam eu, mamă de fată, dar era o superstiţie. Însă iar fac apel la divinitate şi o să spun că a fost mai bine aşa, pentru că eu chiar sunt o mamă de băiat. Toată lumea îmi spune asta şi clar băieţelul acesta e trimis cu un scop în vieţile noastre. În legătură cu diferenţele dintre generaţii, nu aş putea să pun punctul pe “i” pentru că trebuie să trec prin asta în calitate de părinte. Sunt multe minusuri pe care le observ, în general.

Dar ai vreo frică, uitându-te în jur?

Da, am o frică să nu vină fii-miu la masă să-mi prezinte vreun robot şi să-mi zică: „Uite, mami, ea e iubita mea”. Acolo se va ajunge în viitor. Asta ca o glumă, însă îmi e teamă că totul s-a robotizat, că nu mai există copilăria pe care generaţiile noastre au avut-o, totul se face la nivel de tehnologie. Eu îmi doresc să-l pot îndruma către zona asta a copilăriei autentice, în libertate, pe care eu am trăit-o, afară, la bunici, cu animale, cu drumeţii, nu închis în cameră, jucând un joc. Dar nici nu trebuie să ne opunem noului, inovaţiilor, căci nu vreau să se simtă exclus de către generaţia lui. Mi-aş dori să existe un echilibru. Vreau să fie un copil bun, să aibă o pasiune.

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg