Lily Allen s-a hotărât: vrea un copil

1 iulie, 2010

Cântăreaţa a declarat că este în stare să renunţe la orice pentru a rămâne însărcinată. Iar dacă acest lucru ar însemna să iasă din lumina reflectoarelor sau să nu mai cânte, tânăra susţine că nu ar fi o problemă prea mare pentru ea. „Nu consider că sunt prea tânără, mama avea 23 de ani când m-am născut eu”, a spus ea.

Cântăreaţa a declarat că este în stare să renunţe la orice pentru a rămâne însărcinată. Iar dacă acest lucru ar însemna să iasă din lumina reflectoarelor sau să nu mai cânte, tânăra susţine că nu ar fi o problemă prea mare pentru ea.

Lily Allen (25) crede că a ajuns la vârsta potrivită pentru a deveni mamă. „Nu consider că sunt prea tânără, mama avea 23 de ani când m-am născut eu”, a spus ea. Solista îşi doreşte atât de mult un copil în acest moment încât a declarat că ar renunţa imediat la turneele pe care le susţine dacă ar avea garanţia că un program liniştit o va ajuta să rămână însărcinată. „Copii îţi acaparează întreaga viaţă, mai ales în primii doi-trei ani şi aş fi o mamă lipsită de responsabilitate dacă aş continua să cânt şi să plec în turnee”, a mai spus tânăra, despre care se zvoneşte că de câteva săptămâni n-a mai băut nici măcar un strop de alcool.

Cântăreaţa nu se află la prima încercare de genul acesta. În 2008, pe vremea când iubitul ei era Ed Simons de la Chemical Brothers, ea a rămas însărcinată însă a suferit un avort spontan.

Lily se întâlneşte de peste un an cu multimilionarul Sam Cooper (31), care, potrivit unor apropiaţi ai cuplului, s-a arătat la fel de dornic să aibă un copil.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}