Lindsay Lohan, condamnată la închisoare

7 iulie, 2010

Actriţa este nevoită să-şi amâne proiectele profesionale pe care le începuse, din cauza sentinţei pe care a primit-o: 90 de zile după gratii şi alte 90 într-o clinică de dezintoxicare. Lidsay Lohan a fost condamnată la închisoare pentru că a fost prinsă la volan după ce consumase alcool şi cocaină şi a încălcat termenii eliberării ei provizorii.

Actriţa este nevoită să-şi amâne proiectele profesionale pe care le începuse, din cauza sentinţei pe care a primit-o: 90 de zile după gratii şi alte 90 într-o clinică de dezintoxicare.

Lidsay Lohan a fost condamnată la închisoare pentru că a fost prinsă la volan după ce consumase alcool şi cocaină şi a încălcat termenii eliberării ei provizorii. Vedeta îşi va începe sentinţa pe 20 iulie, pentru ca apoi să se interneze direct în clinica de dezintoxicare. Pedeapsa primită de la judecătorul Marsha Revel o va împiedica pe actriţă să-şi promoveze filmul „Machete”, care va fi lansat în septembrie. De asemenea, Lindsay va trebui să amâne producţia peliculei „Inferno: A Linda Lovelace Story”, în care are rolul principal. Înainte de a se da sentinţa, Lohan a declarat în tribunal că s-a străduit să facă faţă responsabilităţilor sale profesionale şi că a încercat să respecte termenii eliberării ei provizorii. „Nu iau tot ce mi se întâmplă ca pe o glumă. Doar vorbim de viaţa mea, de cariera mea, pentru care am muncit din greu toată viaţa”, a adăugat actriţa plângând.Recente pe Ok! Magazine

vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}