Lindsay Lohan nu crede că va ajunge după gratii

6 iulie, 2010
Lindsay Lohan la tribunal jpeg

Deşi astăzi urmează ca instanţa să se pronunţe în cazul actriţei Lindsay Lohan, acuzată de consum de droguri şi alcool, disturbarea liniştii publice, comportament indecent în public şi încălcarea condiţiilor de eliberare condiţionată, aceasta crede că va scăpa basma-curată.

Deşi astăzi urmează ca instanţa să se pronunţe în cazul actriţei Lindsay Lohan, acuzată de consum de droguri şi alcool, disturbarea liniştii publice, comportament indecent în public şi încălcarea condiţiilor de eliberare condiţionată, aceasta crede că va scăpa basma-curată.

Pentru prima oară, cu adevărat, Lindsay Lohan (24) ar trebui să fie îngrijorată. Ea riscă să ajungă după gratii din cauza încăpăţânării cu care se împotriveşte regulamentului impus de judecătoarea Marsha Revel, pentru aputea fi lăsată în libertate. Totuşi, acesta e ultimul lucru la care se gândeşte Lindsay: „Ştiu că judecătoarea mă urăşte, dar nu voi ajunge la închisoare“.

Adevărul este că judecătoarea ar avea toate motivele s-o trimită după gratii, căci acuzata a lipsit şi de la orele de terapie anti-alcoolism, şi de la înfăţişarea precedentă, când Lindsay a dat vina pe norul de cenuşă ori pe câinele care i-a mâncat paşaportul că au ţinut-o blocată în Europa. În plus, Marsha Revel nu e nici pe departe o admiratoare a lui Lohan, ceea ce îngreunează şi mai mult sarcina avocatului vedetei, Shawn Chapman Holley. Actriţa este însă convinsă că, la fel ca şi în alte dăţi, Chapman nu va avea nicio problemă să o ţină departe de mâna justiţiei.

image

Ce se va întâmpla însă dacă verdictul nu va fi cel aşteptat? Cunoscuţii lui LiLo sunt de părere că: „Va rezista, doar e o tipă a naibii! Se poate controla!“.

Dintre toţi apropiaţii ei, fosta ei iubită, Samantha Ronson (32), îşi face griji serioase pentru ea. Şi asta pentru că, deşi relaţia lor n-a fost lipsită de scântei şi scandaluri ce-au transpirat în presă, Ronson a declarat că încă mai ţine foarte mult la Lindsay. Cât despre faptul că familia Lohan o consideră principala cauză pentru comportamentul distructiv al lui Lindsay, Ronson nu se simte vinovată cu absolut nimic.

image

Între timp, LiLo a obosit să mai alerge după Ronson şi i-a găsit o înlocuitoare: pe Eilat Anschel, o fostă membră a trupelor armate israeliene. Cele două s-au întâlnit la o petrecere din Los Angeles, într-un moment delicat pentru Lindsay. Eilat a devenit umărul pe care actriţa poate plânge în voie, dar prietenii ei cred că e o relaţie nesănătasă.

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}