Lisa Marie Presley a fost înmormântată. Unica fiică a lui Elvis odihnește acum lângă fiul său

23 ianuarie, 2023
Lisa Marie Presley  foto   GettyImages 144165499 jpg

Lisa Marie Presley și-a găsit liniștea în veșnicie. Singurul copil al Regelui Rock and Roll a fost înmormântată duminică la Graceland, chiar lângă fiul său care s-a sinucis în 2020, Benjamin Keough.

lisa marie presley profimedia 0225917462 jpg

Moartea acestuia i-a adus Lisei Marie o mare durere în suflet, peste care nu trecuse niciodată.

Potrivit PageSix, mormântul în care odihnea Benjamin Keough a fost reamenajat, pentru a se face loc și trupului Lisei Marie.

Acum cei doi odihnesc unul lângă celălalt, mormintele lor sunt foarte aproape unul de celălalt, căci Lisa Marie Presley nu a mai fost om după pierderea singurului său fiu. S-au găsit în veșnicie,  în acel loc emblematic al familiei Presley, Grădina Meditației, din Graceland, domeniul cumpărat de Elvis Presley, moștenit de Lisa Marie Presley, care a jurat că niciodată nu va fi vândut, ci va rămâne o moștenire de familie.

Citește cine este acum proprietar al Graceland, după moartea Lisei Marie Presley.

În grădina acestei proprietăți din Memphis mai sunt îngropați părinții lui Elvis Presley, Vernon și Gladys Presley, și însuși Regele Rock and Roll.

În timp, grădina memorială a acestui domeniu va deveni cimitirul familiei Presley.

Locul de înmormântare a fost acoperit de florile trimise de toți cei care au iubit-o pe Lisa Marie Presley. De la anunțul morții sale, mii de oameni au adus flori la proprietate, în memoria sa.

Duminică și-a făcut apariția și familia, pentru a deplânge moartea fulgerătoare a femeii, care s-a stins pe 12 ianuarie, la doar 54 de ani. La înmormântare au fost prezente și fiicele Lisei Marie Presley, Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, și gemenele de doar 14 ani, Finley și Harper Lockwood. Mesajele de la înmormântare ale fiicelor sale sunt emoționante până la lacrimi și au fost citite de Priscilla Presley și de soțul lui Riley. Urmașele vedetei îi mulțumesc mamei pentru tot ce le-a dăruit și îi transmit că ele sunt produsul inimii sale, o inimă măreță a cărei lipsă va fi simțită acut.

Printre vedetele care au participat la înmormântare, s-au numărat și membra familiei regale Sarah Ferguson, una dintre prietenele Lisei, cântăreții Alanis Morissette și Axl Rose, actorul Austin Butler, care îl joacă pe Elvis în cel mai recent film biografic al starului și care a câștigat un Glob de Aur pentru această interpretare, iar Lisa Marie Presley a fost prezentă la ceremonie, chiar cu două zile înainte de deces.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}