Lisa Marie Presley a fost înmormântată. Unica fiică a lui Elvis odihnește acum lângă fiul său

23 ianuarie, 2023
Lisa Marie Presley  foto   GettyImages 144165499 jpg

Lisa Marie Presley și-a găsit liniștea în veșnicie. Singurul copil al Regelui Rock and Roll a fost înmormântată duminică la Graceland, chiar lângă fiul său care s-a sinucis în 2020, Benjamin Keough.

lisa marie presley profimedia 0225917462 jpg

Moartea acestuia i-a adus Lisei Marie o mare durere în suflet, peste care nu trecuse niciodată.

Potrivit PageSix, mormântul în care odihnea Benjamin Keough a fost reamenajat, pentru a se face loc și trupului Lisei Marie.

Acum cei doi odihnesc unul lângă celălalt, mormintele lor sunt foarte aproape unul de celălalt, căci Lisa Marie Presley nu a mai fost om după pierderea singurului său fiu. S-au găsit în veșnicie,  în acel loc emblematic al familiei Presley, Grădina Meditației, din Graceland, domeniul cumpărat de Elvis Presley, moștenit de Lisa Marie Presley, care a jurat că niciodată nu va fi vândut, ci va rămâne o moștenire de familie.

Citește cine este acum proprietar al Graceland, după moartea Lisei Marie Presley.

În grădina acestei proprietăți din Memphis mai sunt îngropați părinții lui Elvis Presley, Vernon și Gladys Presley, și însuși Regele Rock and Roll.

În timp, grădina memorială a acestui domeniu va deveni cimitirul familiei Presley.

Locul de înmormântare a fost acoperit de florile trimise de toți cei care au iubit-o pe Lisa Marie Presley. De la anunțul morții sale, mii de oameni au adus flori la proprietate, în memoria sa.

Duminică și-a făcut apariția și familia, pentru a deplânge moartea fulgerătoare a femeii, care s-a stins pe 12 ianuarie, la doar 54 de ani. La înmormântare au fost prezente și fiicele Lisei Marie Presley, Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, și gemenele de doar 14 ani, Finley și Harper Lockwood. Mesajele de la înmormântare ale fiicelor sale sunt emoționante până la lacrimi și au fost citite de Priscilla Presley și de soțul lui Riley. Urmașele vedetei îi mulțumesc mamei pentru tot ce le-a dăruit și îi transmit că ele sunt produsul inimii sale, o inimă măreță a cărei lipsă va fi simțită acut.

Printre vedetele care au participat la înmormântare, s-au numărat și membra familiei regale Sarah Ferguson, una dintre prietenele Lisei, cântăreții Alanis Morissette și Axl Rose, actorul Austin Butler, care îl joacă pe Elvis în cel mai recent film biografic al starului și care a câștigat un Glob de Aur pentru această interpretare, iar Lisa Marie Presley a fost prezentă la ceremonie, chiar cu două zile înainte de deces.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Julianne Moore este Contesa de Buckingham intr o noua drama regala, Mary si George   Sky Showtime (3) jpg
andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg