Lumea îl plânge pe Michael

18 iunie, 2010
highres 00000400252987 jpeg

Cu ocazia comemorării unui an de la dispariţia Regelui Pop, numele acestuia se află iar pe buzele tuturor. Prieteni, membri ai familiei, foşti angajaţi, toţi încearcă să-şi spună varianta lor despre cum era Michael. La Toya: „Michael era trimis de Dumnezeu“ La Toya Jackson, sora mai mare a megastarului, a mărturisit pentru postul britanic GMTV cât de special era pentru ea fratele ei. „Trebuie să fiu sinceră cu voi: Michael era trimis de Dumnezeu. Nimeni nu a văzut cu adevărat cât de special era, talentul imens pe care îl avea şi pe care l-a împărtăşit doar într-mică proporţie lumii.“ Cât despre durerea pricinuită de dispariţia fratelui ei, La Toya a mărturisit că este încă de nesuportat.

Cu ocazia comemorării unui an de la dispariţia Regelui Pop, numele acestuia se află iar pe buzele tuturor. Prieteni, membri ai familiei, foşti angajaţi, toţi încearcă să-şi spună varianta lor despre cum era Michael.

La Toya: „Michael era trimis de Dumnezeu“

La Toya Jackson, sora mai mare a megastarului, a mărturisit pentru postul britanic GMTV cât de special era pentru ea fratele ei.

image

„Trebuie să fiu sinceră cu voi: Michael era trimis de Dumnezeu. Nimeni nu a văzut cu adevărat cât de special era, talentul imens pe care îl avea şi pe care l-a împărtăşit doar într-mică proporţie lumii.“ Cât despre durerea pricinuită de dispariţia fratelui ei, La Toya a mărturisit că este încă de nesuportat. Aceasta şi-a amintit cât de greu a fost pentru familia sa momentul înmormântării.„Sărmana mea mamă, ea stătea nemişcată cu copiii în braţe. Stătea şi privea ţintă. Puteam să-i văd durerea în ochi, dar ea a fost puternică. A ales să nu plângă. A ales asta de dragul copiilor lui.“

Tom Mesereau, avocatul lui Michael Jackson: „Era cel mai generos om din lume!“

Într-un interviu deosebit de emoţionant, publicat pe pagina Reflectionsonthedance.com, avocatul Tom Mesereau, cel care l-a reprezentat pe Michael Jackson în procesul din 2005, când acesta a fost acuzat de molestarea sexuală a unui minor, a povestit despre despre calvarul pe care l-a trăit megastarul.

image

Mesereau (foto dreapta) îşi aduce aminte de un Michael suferind, pentru care acuzaţiile din 2005 au fost lovitura de graţie. „Michael se trezea în zorii zilei şi obişnuia să se plimbe pe aleile din Neverland pentru a se linişti. Îi plăcea să fie aproape de natură, să privească cerul, stelele şi luna şi, de multe ori, mă suna pe la 3-4 dimineaţa. Suferea de anxietate, era în anumite momente foarte deprimat şi avea probleme cu somnul. Era ceva normal, având în vedere că era acuzat de acele lucruri îngrozitoare“, spune acesta.

Amintindu-şi despre momentul în care a fost pronunţat verdictul „nevinovat“, avocatul spune că Regele Pop părea a fi în agonie în acea zi. „Se simţea şi arăta îngrozitor. Avea obrajii supţi şi mergea foarte greu. N-a spus niciun cuvânt până când nu s-a auzit şi ultimul «nevinovat». Au fost 14 acuzaţii, iar verdictul acelaşi. Când totul s-a terminat, m-a îmbrăţişat şi mi-a spus doar atât: «mulţumesc»“.

Avocatul a avut ocazia să-l cunoască şi personal pe Michael, spunând că starul a fost unul dintre cei mai generoşi oameni pe care i-a cunoscut. „Era unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Putea să-şi cheltuiască averea într-un mod egoist. Însă el a construit o grădină zoologică, un parc de distracţii, un cinematograf, totul pentru a-i vedea pe copii zâmbind. ÎI plăcea să vadă un copil care fusese obişnuit doar cu sărăcia şi cu violenţa cum se uită la o girafă sau la un elefant şi zâmbeşte“, mai spune Mesereau.

Viitorul copiilor lui Michael este incert

Avalanşa de ştiri despre Michael Jackson, care s-a pornit din nou cu ocazia comemorării morţii sale, nu i-a afectat, din fericire, pe copiii megastarului.

Prince Michael (13), Paris (12) şi Blanket (8) îi duc încă dorul tatălui lor, dar încearcă să-şi vadă de viaţa lor. Dieter Wiesner, managerul lui Michael între anii 1996- 2003 a declarat pentru ediţia germană a revistei Gala: „Este evident că lumea s-a schimbat cu totul pentru ei după ce tatăl lor a decedat. Este încă dureros, dar ei încearcă să nu se lase copleşiţi. Dar, dacă Paris şi Blanket spun ce au pe suflet, Prince este mai degrabă tăcut.“

image

Copiii se află în prezent în grija bunicii lor, Katherine Jackson, dar Dieter se teme că aceştia vor fi într-o situaţie îngrijorătoare după moartea acesteia. „Sunt îngrijiţi foarte bine de Katherine. Este o femeie foarte bună. Dar, din câte ştiu eu, nu s-a luat nicio decizie privind viitorul lor în cazul în care Katherine nu mai poate face asta. Situaţia lor ar putea genera un conflict de interese în rândul familiei.“

Pe de altă parte, copiii lui Michael Jackson şi bunica lor, Katherine, nu vor participa la evenimentul de comemorare a starului, ce va avea loc pe 26 iunie la Los Angeles, alegând în schimb să meargă în oraşul natal al cântăreţului, Gary.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg