Marilyn Manson este acuzat că a agresat sexual o fată de 16 ani

1 februarie, 2023

Victima susține că artistul a violat-o în copilărie și a amenințat-o că, dacă va spune cuiva, o va ucide pe ea și familia ei.

Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg

Marilyn Manson ar fi agresat sexual în mod repetat o fată de 16 ani în anii 1990, potrivit unui nou proces deschis luni la Curtea Supremă din comitatul Nassau. Rockerul ar fi atacat-o prima dată pe fata, numită Jane Doe în proces pentru a-i fi protejată identitatea, după ce a invitat-o în autobuzul său după un concert în Dallas, în septembrie 1995, și apoi a amenințat-o că "dacă va spune cuiva, o va ucide pe ea și familia ei".

Acuzarea susține că Marilyn Manson, al cărui nume real este Brian Warner, a sunat-o pe fată timp de câteva săptămâni și i-a cerut să "trimită poze sexuale explicite cu ea și cu prietenii ei către fan clubul său, Satan's Bakesale".

Cum ar fi momit-o Marilyn Manson pe victima sa?

Artistul dark, acum în vârstă de 54 de ani, ar fi invitat-o apoi la un spectacol, prin decembrie 1995, în New Orleans, unde, potrivit surselor, a dus-o înapoi în autobuzul său și "a agresat-o din nou sexual, inclusiv sărutând-o și mușcând-o de piept". În ambele ocazii, se presupune că în autobuz se aflau și alți membri din anturajul lui Manson.

Victima susține că a devenit apoi dependentă de droguri și alcool și că a fost "atrasă în lumea întunecată a lui [Manson], plină de droguri, alcool, deviații sexuale, hărțuire, abuzuri și agresiuni".

Apoi, în 1999, când avea 19 ani, a fost invitată în turneu cu Manson, unde acesta "a continuat să o hărțuiască și să o agreseze sexual în următoarele 4 săptămâni", se arată în depoziții. "[Manson] o forța adesea pe reclamantă să facă sex cu el și cu alți membri ai trupei sau cu asistentul său în același timp. [Manson] a controlat ce putea face, cine o putea atinge și cu cine voia ca ea să fie din punct de vedere sexual, în timp ce îi furniza droguri".

În proces sunt menționate și casele de discuri ale lui Marilyn Manson, Interscope și Nothing Records, susținând că acestea "știau sau ar fi trebuit să știe că [Manson] a avut un istoric de administrare de droguri fanilor de sex feminin, cărora le-a permis să intre în culise, în autobuz și în camerele de hotel, și că a agresat sexual minori și femei".

Avocata victimei a declarat pentru site-ul de știri Page Six: "Prădătorii sexuali din industria muzicală nu acționează singuri. Este nevoie de o rețea de oameni care să ajute și să protejeze artiștii care comit aceste acte odioase. Pentru a exista o schimbare semnificativă în industria muzicală, trebuie să facem mai mult decât să tragem la răspundere prădătorii. Trebuie să forțăm companiile de înregistrări să recunoască infracțiunile pe care le permit și, în unele cazuri, le facilitează, și trebuie să le tragem la răspundere pentru că permit și profită de pe urma unui comportament criminal scandalos".

Presupusa victimă a lui Manson cere daune morale, care vor fi stabilite în timpul procesului, și un ordin judecătoresc prin care Manson și casele sale de discuri să fie împiedicați să "expună minorii și adulții vulnerabili la abuz și exploatare sexuală".

Versiunea lui Marilyn Manson

Marilyn Manson   GettyImages 182081504 jpg
Mai multe pentru tine...

Avocatul lui Marilyn Manson, Howard King, spune că: "Brian Warner nu o cunoaște pe această persoană și nu își amintește să o fi întâlnit în urmă cu 28 de ani. Cu siguranță, nu a fost niciodată intim cu ea. De mai bine de doi ani, ea își vinde povestea inventată în tabloide și podcasturi. Dar chiar și cea mai mică atenție dezvăluie discrepanțele evidente din poveștile ei mereu schimbătoare, precum și complicitatea ei extinsă cu alți acuzatori falși."

"Dacă cineva compară cu adevărat minciunile vicioase din noua plângere cu conținutul interviurilor anterioare pe care această femeie le-a dat presei și pe podcast-uri, inconsecvențele evidente vor demonstra de ce această acțiune greșită nu va supraviețui controlului legal. Brian nu se va supune acestui șantaj, iar instanțele nu vor cădea nici ele în plasă."

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png