Măsura privind arestul Prințului Paul al României. Ce au decis magistrații francezi

1 iulie, 2022
1 paul de romania jpg jpeg

După ce știrile au vuit în legătură cu arestul Prințului Paul de România la Paris, acum s-a aflat și care va soarta acestuia, în viitorul apropiat.

Magistrații francezi și-au anunțat decizia joi: Prințul Paul al României va rămâne în arest, în Franța, până la mijlocul lunii septembrie.

Paul Lambrino, așa cum figurează în actele oficiale, a fost dat în urmărire internaţională, după ce a fost condamnat în decembrie 2020 la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa,

Maxime Doliveux, purtator de cuvânt al Procurorului General din Paris, a declarat pentru Știrile Pro TV că examinarea mandatului european de arestare a Prințului Paul a fost amânată la data de 14 septembrie 2022.

Prințul Paul de România a fost capturat pe stradă, în timp ce își cumpăra o cafea. El a fost depistat în Arondismentul 9 din Paris, unde, de cel puțin o lună, frecventa o zonă de cafenele. El fusese văzut de mai multe ori, dar avea grijă mereu să vină singur și să poarte o mască de protecție, care îl ajuta, fiindcă nu-i dezvăluia prea mult din figură.

Vezi AICI cât de complexă este povestea de viață a lui Paul Lambrino și de ce nu a fost niciodată recunoscut de Regele Mihai.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg