Matt Damon, ironizat de toţi colegii

31 martie, 2010

La doar 39 de ani, Matt Damon a fost distins cu premiul pentru întreaga carieră de către Cinemateca Americană. Succesul înregistrat de el la o vârstă atât de „fragedă” a generat un val de ironii dulci din partea colegilor veniţi să-l sărbătorească. Unul dintre cele mai amuzante momente ale serii a fost înregistrarea video trimisă de George Clooney.

La doar 39 de ani, Matt Damon a fost distins cu premiul pentru întreaga carieră de către Cinemateca Americană. Succesul pe care l-a înregistrat la o vârstă atât de „fragedă” a generat un val de ironii dulci din partea colegilor veniţi să-l sărbătorească.

Unul dintre cele mai amuzante momente ale serii a fost înregistrarea video trimisă de George Clooney, care s-a scuzat că nu a putut să-l felicite personal pe Matt, fiindcă e prea ocupat să-şi facă un control la prostată. Astfel, el şi-a rostit discursul printre icnete de durere, în timp ce un aşa-zis doctor chipurile efectua examenul medical cu pricina. Charlize Theron i-a adresat premiantului câteva cuvinte bine ticluite: „În anul 2000, am jucat în filmul Misteriosul Bagger Vance, alături de Matt, dar şi de Will Smith. A fost singurul film cu Will Smith care nu a încasat trilioane de dolari. Cred că a fost numai vina ta, Matt. Iar acesta nu e singurul lucru pe care îl avem în comun. Amândoi ne-am câştigat Oscarurile, dar eu l-am obţinut pe-al meu la o categorie grea, pe când Matt a fost premiat doar pentru că a bătut la maşină gândurile lui Ben Affleck.” Comediana Sarah Silverman a avut, la rândul său, un mod foarte original de a-l felicita: „Cel mai rău lucru pe care îl pot spune despre Matt Damon este că e un perfecţionist. Dar îi miroase gura şi implanturile de păr sunt chiar evidente. În afară de asta nu prea am ce sa spun de rău despre Matt.” Glumele au continuat pe tot parcursul serii. Evenimentul, care va fi transmis de postul ABC, a adunat numeroase alte vedete, printre care Clint Eastwood, Don Cheadle, Ben Affleck şi Jennifer Garner.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}