Mel Gibson s-a despărţit de Oksana Grigorieva

15 aprilie, 2010

Actorul a pus punct relaţiei pe care o avea cu cântăreaţa de origine rusă Oksana Grigorieva, femeia pentru care şi-a părăsit soţia după 29 de ani de căsnicie. Mel şi Oksana au împreună o fetiţă de cinci luni, Lucia, al optulea copil al actorului. Cântăreaţa mai are un fiu, în vârstă de 12 ani, al cărui tată este fostul James Bond, actorul Timothy Dalton. Relaţia dintre Gibson şi Grigorieva se pare că a început să scârţâie imediat după naşterea fetiţei lor.

Actorul a pus punct relaţiei pe care o avea cu cântăreaţa de origine rusă Oksana Grigorieva, femeia pentru care şi-a părăsit soţia după 29 de ani de căsnicie.

Mel şi Oksana au împreuna o fetiţă de cinci luni, Lucia, al optulea copil al actorului. Cântăreaţa mai are un fiu, în vârstă de 12 ani, al cărui tată este fostul James Bond, actorul Timothy Dalton.

Relaţia dintre Gibson şi Grigorieva se pare că a început să scârţâie imediat după naşterea fetiţei lor. Unele publicaţii americane afirmă că fostul cuplu a rămas în relaţii cordiale după despărţire şi vor continua să-şi crească rodul dragostei împreună, în timp ce unele tabloide susţin că s-au certat din cauză că Mel nu-i era fidel Oksanei.

Supărarea acesteia era amplificată şi de faptul că actorul nu se grăbea s-o ia de nevastă. Chiar dacă aveau un copil împreună, cei doi locuiau în case diferite: Mel stătea în Malibu, iar Oksana în Sherman Oaks, o suburbie a Los Angelesului. În prezent, Gibson se află în Mexic, unde filmează la noua sa producţie, „How I Spent My Summer Vacation“, iar Grigorieva se află în Rusia, unde susţine un concert de caritate.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}