Mesajul lui Naomi Campbell pentru strănepoata lui Nelson Mandela

18 iunie, 2010

Supermodelul a înregistrat un mesaj video emoţionant pentru strănepoata fostului lider sud african care şi-a pierdut viaţa luna aceasta, pentru a fi difuzat la înmormântarea ei. Zenani Mandela a murit pe 10 iunie, la doar o zi după ce împlinise 13 ani, în urma unui accident de maşină.

Supermodelul a înregistrat un mesaj video emoţionant pentru strănepoata fostului lider sud african care şi-a pierdut viaţa luna aceasta, pentru a fi difuzat la înmormântarea ei.

Zenani Mandela a murit pe 10 iunie, la doar o zi după ce împlinise 13 ani, în urma unui accident de maşină în care a fost implicată după ce a avut loc concertul de deschidere al Campionatului Mondial de Fotbal. Nelson Mandela a ratat festivitatea de deschidere a celui mai însemnat eveniment sportiv al anului, pentru a-şi jeli strănepoata. Apoi, împreună cu fosta lui soţie Winnie, a participat la înmormântarea lui Zenani. Mesajul lui Naomi Campbell a fost difuzat slujba de la capelă. Frumoasa englezoaică a rememorat momentele în care s-a jucat cu Zenani, de care s-a apropiat după ce l-a cunoscut în 1990 pe Mandela. „Am fost binecuvântată cu adevărat pentru clipele în care ne-am plimbat împreună, am râs şi ne-am jucat. Zenani va rămâne în sufletul meu pentru totdeauna”, a declarat gâtuită de emoţie supermodelul.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}