Mick Jagger și-a dezmoștenit primul copil. Fiica fusese concepută cu muza hitului Brown Sugar

20 mai, 2022

În urmă cu 51 de ani, superstarul rock și-a dorit să devină tata pentru prima dată. Și-a convins iubita să aducă pe lume un copil, însă s-a răzgândit încă de pe vremea în care se încheiase de-abia primul trimestru al sarcinii.

image

Mick Jagger a cunoscut-o pe Marsha Hunt în 1969, când frumoasa femeie de culoare juca rolul principal din musicalul Hair. Rockerul a fost cucerit pe loc de farmecul ei și, drept urmare, i-a propus să apară pe coperta single-ului lor Honky Tonk Women. Cu toate că ea l-a refuzat, Mick a insistat, apărând în fața ușii apartamentului ei câteva zile mai târziu.

Deloc surprinzător, cei doi au început, la scurt timp, o relație amoroasă, în ciuda faptului că Jagger nu se despărțise încă de iubita sa, Marianne Faithfull. Un lucru îmbucurător este că Mick i-a pus apoi în vedere lui Faithfull că nu mai formează un cuplu din moment ce idila lui cu Hunt devenea tot mai serioasă.

Dorința de-a deveni tată

De fapt, Jagger se îndrăgostise atât de profund de Marsha, încât a compus pentru ea hitul Brown Sugar. Totuși, chiar și amorezat până peste cap, rockerul a început să-și dea seama că-i ducea dorul fiului lui Faithfull, cu care se înțelegea de minune. Și, tocmai pentru că își dorea și el un copil al lui, a convins-o pe iubita lui să-i ofere unul. În 1970, Hunt era deja gravidă cu primul copil al lui Mick Jagger, după cum ne informează I Love Old School Music.

Totuși, n-a trecut mult timp până când Mick s-a răzgândit. De-abia trecuse primul semestrul de sarcină al iubitei sale și rockerul nu-și mai dorea să se concetreze pe apariția unui copil în viața lui, ci și-a propus să revină la vechea lui viață, când se bucura de atenția primită din partea admiratoarelor lui.

image

Jignită de comportamentul iubitului său faimos, care o neglija cu insistență, Marsha s-a mutat din casa în care locuia cu Mick. Și, în momentul în care a venit pe lume fiica lor, Karis, pe 4 noiembrie 1970, Jagger era deja bine-mersi în compania altei femei.

Certurile dintre cei doi părinți s-au intensificat din moment ce Mick susținea sus și tare că nu voia să aibă nimic de-a face cu Marsha și fiica lor. Și indiferența lui față de primul său copil a mers atât de departe, încât, atunci când fetița de numai 2 ani s-a ars, din greșeală, cu ceai fiert, starul muzical nici măcar n-a vrut să acopere costurile tratamententului micuței.

Într-un final, Marsha s-a hotărât să-l dea în judecată pe tatăl nepăsător în 1973, care ar fi fost de acord că plătească 16.125 de dolari pentru fetița lui cu condiția ca Hunt să semneze că micuța Karis nu era biologic a lui Mick Jagger.

Responsabilități paternale

Totuși, un judecător din Los Angeles a hotărât, în urma probelor avute în ianuarie 1979, că rockerul era cu adevărat tatăl fetiței și, drept urmare, l-a pus să plătească 1.500 de dolari pe lună pentru întreținerea minorului.

Cei doi părinți nu s-au mai văzut o perioadă, abia când Hunt a fost diagnosticată cu cancer de sân, în 2004, au reluat legătura. Însă s-au certat din nou în 2012, când Marsha a licitat câteva scrisori personale primite de la el și a primit, pentru ele, 300.000 de dolari.

Mai multe pentru tine...

În toată acea perioadă complicată pentru cei doi părinți, Jagger a dezmoștenit-o pe Karis. Cu toate astea, primul lui copil, care are acum 51 de ani, a fost cea care i-a fost alături starului rock în cea mai întunecată perioadă din viața lui, în 2014, când și-a pierdut fosta iubită, pe L’Wren Scott. Karis a lăsat deoparte toate neînțelegerile cu tatăl ei și l-a ajutat pe acesta să organizeze înmormântarea fostei lui partenere de viață și l-a sprijinit pe acesta în cele mai grele momente din viața lui.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg