Vedete care au supraviețuit unor atentate. Cine i-a vrut morți?

15 mai, 2022

Starurile care au scăpat cu viață în urma unor atentate sunt ba rapperi care s-au răfuit cu armele în plină stradă, ba A-listeri care s-au aflat la momentul nepotrivit într-un loc nepotrivit.

image

În unele cazuri, celebritățile respective îi cunoșteau pe agresorii lor, alții nici măcar nu știau de unde li se trăgea, cum li s-a întâmplat lui John Lennon și lui Marvin Gaye, care și-au pierdut viața în urma atacurilor unor necunoscuți. Totuși, mai sunt și cei norocoși, care au putut trăi să povestească ce li s-a întâmplat.

Mick Jagger

În 1969, după ce motocicliștii de la Hell's Angels au înjunghiat un om la un eveniment, la Altamont Free Concert mai exact, Jagger și colegii lui din The Rolling Stones au decis să nu-i mai angajeze niciodată pe acei băieți răi capabili de asemenea ilegalități. Faimoșii motocicliști au vrut să se răzbune pentru decizia pe care o luaseră rockerii și să dea buzna acasă la Mick, în Long Island, ca să-l omoare.

image

Înarmați, motocicliștii au luat o barcă și au început să vâslească spre casa faimosului rocker. Însă, din senin, a apărut o furtună, care a scufundat barca celor care-i voiau răul lui Jagger. Motocicliștii au reușit să scape ca prin urechile acului și, probabil recunoscători pentru acest lucru, au renunțat la planul lor criminal. Apoi, după ce s-au calmat apele, Hell's Angels a negat să fi avut ceva de-a face cu înjunghierea de la concertul respectiv. La fel de bine, ar nega complet intenția de a-i face rău unuia dintre cele mai mari staruri de pe planetă.

Madonna

Madonna s-a întâlnit, de mai multe ori, cu cel care o urmărea peste tot, un anume Robert Dewey Hoskins, însă, în 1996, gluma s-a îngroșat când acesta a sărit gardul casei ei din Hollywood Hills. Individul a declarat mai târziu că avea de gând “ori să mă însor cu ea, ori să-i tai gâtul”. N-a apucat, din fericire, să facă niciunul dintre lucrurile pe care și le propusese, deoarece bodyguardul vedetei l-a împușcat și apoi poliția l-a arestat.

image

Madonna a făcut plângere la adresa lui. Însă Regina Pop a avut iar emoții în 2012, când psihopatul a evadat din spitalul psihiatric în care se afla internat în Los Angeles. Poliția l-a prins la scurt timp și l-a dus înapoi în clinica pentru boli mentale, unde îi era locul.

Jackie Chan

Starul filmelor de acțiune a avut ceva răfuieli cu mafia din Hong Kong, care își vârâse coada în industria cinematografică și îi storcea de bani pe producătorii locali. În momentul în care Jackie a ajuns pentru prima dată în SUA, un lunetist a tras în el chiar la aeroport. În 2012, actorul a recunoscut că niște oameni înarmați și, evident, extrem de periculoși l-au înconjurat când el lua cina în oraș și l-au speriat de tremura cămașa pe el.

Mai multe pentru tine...
image

În urma acestor atacuri, Chan a angajat luptători chinezi care să-l apere 24 de ore din 24 și s-a înarmat cu arme și grenade, pentru a nu se mai afla niciodată într-o situație în care viața i-ar fi pusă în pericol. Totuși cum a scăpat el de crima organizată din China? I-a plătit pe mafioții respectivi și apoi aceștia l-au lăsat în pace.

Bob Marley

În 1976, niște oameni înarmați l-au atacat pe muzician și pe soția și managarul acestuia, la numai două zile după ce Marley participase la un concert organizat pentru a-i uni pe oponenții puterii din Jamaica. Cântărețul a fost lovit în urma împușcăturii, însă nu grav și a reușit să-și continue spectacolul la care participa, în ciuda rănii sale minore.

Autoritățile nu i-au identificat niciodată pe rău-făcători. Mai mult, există destule voci care susțin că faimosul chitarist a murit în 1981 ca urmare a unui atentat reușit. Cauza decesului a fost cancerul, însă e oare posibil să fi fost cauzat de niște minți bolnave care-i voiau răul muzicianului?

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg