Micuţa vrăjitoare Emma Watson are, oficial, un iubit

28 iunie, 2010
emma video 062710 3 jpeg

După ce paparazzi i-au surprins împreună de mai multe ori luna aceasta, în Londra, protagonista din seria “Harry Potter” a confirmat că are un iubit. El se numeşte George Craig şi i-a fost partener în ultimul shooting realizat pentru o casă de modă britanică.

După ce paparazzi i-au surprins împreună de mai multe ori luna aceasta, în Londra, protagonista din seria “Harry Potter” a confirmat că are un iubit. El se numeşte George Craig şi i-a fost partener în ultimul shooting realizat pentru o casă de modă britanică.

Fotomodel şi solist al formaţiei rock One Night Only, George CraIg (19) a fost vrăjit de Emma (20) la începutul acestui an, în timpul filmărilor pentru spotul publicitar pentru Burberry. Cei doi au continuat să se întâlnească pe ascuns, pentru ca presa să nu bage de seamă idila lor. Săptămâna trecută însă, Watson a fost văzută din nou în compania lui Craig la festivalul de muzică de la Glastonbury, ceea ce a atras atenţia ziariştilor asupra noului cuplu format.

image

Întrebată fiind, în cadrul unui interviu acordat postului Radio 1, dacă se întâlneşte cu cineva, tânăra actriţă a confirmat relaţia şi a oferit şi detalii suplimentare: “Ne-am împrietenit la shootingul pentru Burberry, iar cât am fost plecată în Statele Unite, i-am ascultat piesele, pe măsură ce le înregistra. Nu mi-a venit să cred cât de bine sună! Sunt deja un mare fan al lui! Tot ce a compus e nemaipomenit!”

Mai mult, Emma a acceptat să filmeze în New York pentru videoclipul uneia dintre piesele formaţiei iubitului ei, "Say you don't want it" .

Cu asemenea muză alături, hai să-i cunoaştem şi noi melodia de care Emma este atât de încântată. Găsiţi mai jos videoclipul piesei "Say you don't want it" .

Foto: EPA, gossipcenter.comRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg