Mihai Constantinescu: „Am trăit într-o casă cu o singură cameră şi cu baia în curte!“

19 martie, 2015
mihai constantinescu necenzurat jpeg

Artistul de muzică uşoară care ne-a încântat copilăria cu al său şlagăr „O lume minunată“ a povestit, în premieră, despre anii grei ai propriei sale copilării.

Artistul de muzică uşoară care ne-a încântat copilăria cu al său şlagăr „O lume minunată“ a povestit, în premieră, despre anii grei ai propriei sale copilării. 

Mihai Constantinescu rareori vorbeşte despre trecutul său şi este, de obicei, o persoană foarte optimistă. Aşa că nimeni n-a bănuit că începuturile vieţii lui au fost grele.

Invitat în emisiunea „Necenzurat“, de la Antena Stars, cântăreţul a mărturisit că deşi tatăl lui a fost colonel, pe vremea comuniştilor, el a trăit o bună perioadă de timp cu familia lui, într-o singură cameră.

„Am avut o copilărie normală, dar am avut şi eu anumite probleme, în sensul în care am avut multe necazuri cu părinţii mei, am fost daţi afară din casă şi am rămas pe drumuri. A fost foarte complicat să plecăm dintr-o casă în care aveam de toate şi să ajungem să stăm într-o cameră şi un antreu. Ca să mergem la baie trebuia să trecem printr-o curte, iar ca să ajungem la bucătărie trebuia să trecem prin altă curte. Eram 4 oameni şi stăteam într-o cameră“, a povestit în premieră Mihai Constantinescu.

image

„Tata a fost ofiţer de carieră şi a fost scos la pensie odată cu plecarea regelui din ţară şi de atunci au fost foarte multe probleme capul nostrul. Pentru că într-o seară, a venit cineva la noi în casă şi i-a pus tatălui meu pistolul la cap şi l-a constrâns să semneze un document prin care dădea casa statului gratis“, şi-a amintit el.

„După care ne-au dat afară. Noi nu am avut voie să mergem nici la şcoală. Dar eu până la urmă am făcut şcoală şi faculate. Am dat la Facultatea de contabilitate şi finanţe bănci, dar nu mi-a plăcut, eu îmi doream să devin profesor de sport“, a mai dezvăluit Mihai Constantinescu.

„Deşi avea o voce dumnezeiască şi cânta în corul bisericii, tata a trăit mari umilinţe. Dintr-un om care se lupta pentru ţara lui să fie bine şi frumos, a luptat în cele două războaie, noi am ajuns să nu avem unde să stăm“, a spus, cu tristeţe, Mihai Constantinescu, în emisiunea „Necenzurat“, de la Antena Stars.

image

Aceste mărturisiri vin în contextul în care, la începutul acestui an, cântăreţul şi-a înmormântat sora, pe Ileana, răpusă de un cancer care o chinuia de 8 ani încoace.

„Ştia totul despre mine, eu ştiam totul despre ea“, a mărturisit Mihai Constantinescu, cu lacrimi în ochi la Antena Stars. „Totdeauna spunea că are grijă ca mie să-mi fie bine. Mi-a spus cu ultimele puteri, cu două zile înainte să se stingă, <<Odihneşte-te şi tu>>“, a declarat Mihai Constantinescu, la „Acces direct“.

Părinţii lor s-au stins când ei erau tineri. „Am rămas doar noi doi, am făcut toate nebuniile împreună“, a adăugat Mihai Constantinescu.

Vezi aici înregistrarea interviului

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg