Mila Kunis s-a autocaracterizat şi a vorbit despre relaţiile ei: „Am distrus tot. Am fost o idioată“

24 iulie, 2018
mila kunis jpeg

Timp de nouă ani, Mila Kunis s-a iubit cu Macaulay Culkin, însă relaţia celor doi s-a terminat în anul 2011, iar artista spune că ea este de vină pentru toate lucrurile urâte care s-au întâmplat în trecut.

image

„Ne-am despărţit forte urât. Foarte, foarte, foarte urât! Eu am distrus tot. Eram o idioată la 20 de ani şi recunosc acest lucru. Mi-a luat ceva timp până să realizez, însă acum sunt conştientă că eram o idioată. Îmi ascum acest lucru. Este foarte urât ce am făcut şi este foarte urât cum am făcut. După ce ne-am despărţit şi am rămas singură, m-am tot gândit la tot şi la toate şi m-am reorganizat“, a spus Mila Kunis despre finalul relaţiei pe care a avut-o cu Macaulay Culkin.

Invitată la Armchair Expert, actriţa a spus că pune totul pe seama vârstei şi că acum poate spune cu sinceritate: „Aveam 20 de ani, atâta puteam atunci, doar atât ştiam“.

După ce a vorbit despre relaţia cu actorul din „Singur acasă“, Mila Kunis a dezvăluit şi cum a reacţionat mama ei atunci când a anunţat-o că noul ei iubit este Ashton Kutcher. Actriţa a afirmat că mama ei i-a spus nervos, în rusă, că nu îi vine să creadă, iar Mila crede că această reacţie a fost din cauza divorţului prin care actorul trecuse cu Demi Moore. „Mult timp, relaţia noastră a fost secretă, iar din această cauză ne-am pierdut mulţi prieteni“, a concluzionat Mila Kunis.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg