Mila Kunis s-a autocaracterizat şi a vorbit despre relaţiile ei: „Am distrus tot. Am fost o idioată“

24 iulie, 2018
mila kunis jpeg

Timp de nouă ani, Mila Kunis s-a iubit cu Macaulay Culkin, însă relaţia celor doi s-a terminat în anul 2011, iar artista spune că ea este de vină pentru toate lucrurile urâte care s-au întâmplat în trecut.

image

„Ne-am despărţit forte urât. Foarte, foarte, foarte urât! Eu am distrus tot. Eram o idioată la 20 de ani şi recunosc acest lucru. Mi-a luat ceva timp până să realizez, însă acum sunt conştientă că eram o idioată. Îmi ascum acest lucru. Este foarte urât ce am făcut şi este foarte urât cum am făcut. După ce ne-am despărţit şi am rămas singură, m-am tot gândit la tot şi la toate şi m-am reorganizat“, a spus Mila Kunis despre finalul relaţiei pe care a avut-o cu Macaulay Culkin.

Invitată la Armchair Expert, actriţa a spus că pune totul pe seama vârstei şi că acum poate spune cu sinceritate: „Aveam 20 de ani, atâta puteam atunci, doar atât ştiam“.

După ce a vorbit despre relaţia cu actorul din „Singur acasă“, Mila Kunis a dezvăluit şi cum a reacţionat mama ei atunci când a anunţat-o că noul ei iubit este Ashton Kutcher. Actriţa a afirmat că mama ei i-a spus nervos, în rusă, că nu îi vine să creadă, iar Mila crede că această reacţie a fost din cauza divorţului prin care actorul trecuse cu Demi Moore. „Mult timp, relaţia noastră a fost secretă, iar din această cauză ne-am pierdut mulţi prieteni“, a concluzionat Mila Kunis.



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg