Mila Kunis s-a autocaracterizat şi a vorbit despre relaţiile ei: „Am distrus tot. Am fost o idioată“

24 iulie, 2018
mila kunis jpeg

Timp de nouă ani, Mila Kunis s-a iubit cu Macaulay Culkin, însă relaţia celor doi s-a terminat în anul 2011, iar artista spune că ea este de vină pentru toate lucrurile urâte care s-au întâmplat în trecut.

image

„Ne-am despărţit forte urât. Foarte, foarte, foarte urât! Eu am distrus tot. Eram o idioată la 20 de ani şi recunosc acest lucru. Mi-a luat ceva timp până să realizez, însă acum sunt conştientă că eram o idioată. Îmi ascum acest lucru. Este foarte urât ce am făcut şi este foarte urât cum am făcut. După ce ne-am despărţit şi am rămas singură, m-am tot gândit la tot şi la toate şi m-am reorganizat“, a spus Mila Kunis despre finalul relaţiei pe care a avut-o cu Macaulay Culkin.

Invitată la Armchair Expert, actriţa a spus că pune totul pe seama vârstei şi că acum poate spune cu sinceritate: „Aveam 20 de ani, atâta puteam atunci, doar atât ştiam“.

După ce a vorbit despre relaţia cu actorul din „Singur acasă“, Mila Kunis a dezvăluit şi cum a reacţionat mama ei atunci când a anunţat-o că noul ei iubit este Ashton Kutcher. Actriţa a afirmat că mama ei i-a spus nervos, în rusă, că nu îi vine să creadă, iar Mila crede că această reacţie a fost din cauza divorţului prin care actorul trecuse cu Demi Moore. „Mult timp, relaţia noastră a fost secretă, iar din această cauză ne-am pierdut mulţi prieteni“, a concluzionat Mila Kunis.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg