Mircea Radu, împotriva bărbaţilor care se vopsesc

16 martie, 2016
Mircea Radu carunt jpeg

Vedeta de televiziune este împotriva curentului îmbrăţişat de tot mai mulţi bărbaţi ajunşi la vârsta a doua care aleg să-şi vopsească părul.

Mircea Radu

La cei 47 de ani ai săi, Mircea Radu e mândru de felul în care arată, chiar dacă numără, pe zi ce trece, numără tot mai multe fire de păr alb. El crede că acesta e mersul firesc al lucrurilor şi că părul grizonant nu e un motiv de ruşine, ci de înţelepciune şi chiar un atu în cucerirea femeilor.

„Vopsitul părului la bărbaţi e o formă de trădare contemporană“, crede Mircea Radu. „Niciuna dintre femeile cu care am discutat pe tema asta nu mi-a spus că s-a gândit vreodată cum ar arăta căniţi George Clooney, Sean Connery, Richard Gere sau Alain Delon. Cu părul şaten, roşcat, blond sau negru-corb aceşti oameni nu există. Pur şi simplu nu sunt posibili“, scrie el într-un mesaj postat pe blogul personal.

„Încărunţirea e semn de bătrâneţe doar pentru cel complexat care nu îşi asumă greşelile, fericirile, eşecurile şi iubirile prin care a trecut. Cel care încearcă să îşi ascundă viaţa sub vopsea nu face altceva decât să atragă cu urlet atenţia asupra faptului că târăşte după el imaginea celui care a fost şi care, după mintea lui, încă mai e. Vrea să ţină pasul cu un timp care nu mai e demult al lui – în cazul ăsta, de ce nu poartă curele late cu catarame ovale şi mari cât palma de ţăran harnic, sau perciuni cât copanele întregi de găină campion, sau pantaloni evazaţi aşa cum făceau în vremea când aveau succes?“.

„Silver fox, salt and pepper, fifty shades of…, la ei nu ajunge nimic din alinturile astea pe care femeile le-au inventat pentru bărbaţii cu părul sur – încă n-am auzit să li se spună hotties, dar nu m-aş mira; sofisticăciune încă pare şi mai bun… Nu în ultimul rând, cred că tipul ăsta care niciodată nu bagă de seamă semnalele şi dorinţele femeii e preocupat mai mult de sine decât de oricine în viaţa asta“, crede el.

„Când întâlnesc un bărbat înspicat ele înţeleg pe deplin pe cine au în faţă. Ştiu în adânc ce înseamnă şi cum se traduce fiecare fir de păr alb: forţă, demnitate, distincţie, înţelepciune. Încredere în sine. Sunt atrase de toate calităţile astea şi de fiecare-n parte; şi chiar mai atente decât lasă să se înţeleagă… Femeile sunt fermecate de grizonanţi pentru că sunt sensibile la experienţă cuvânt care, la ele, capătă un milion de nuanţe de la înţelesul brut până la capacitatea unui bărbat de a proteja. Iar puterea asta, de a ocroti, noi bărbaţii o capătăm târziu, când avem sufletul plin de cicatrici”, încheie Mircea Radu.Recente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg