Mirela Retegan, vacanţă de vis la Paris. Trei zile stă doar cu fiica sa: ”E rândul ei, după ce m-a împărţit cu toţi copiii lumii”

7 septembrie, 2021
7 mirela si maya3 jpg jpeg

Mirela Retegan nu a uitat tradiţia de familie pe care o are cu fiica sa, Maya.

Chiar dacă pandemia le-a limitat călătoriile, acum se bucură din plin de ele. Fondatoarea Zurli a plecat câteva zile la Paris, unde petrece doar cu fiica sa Maya.

Implicată în nenumărate proiecte şi acţiuni de caritate, Mirela şi-a permis un mic răgaz, pentru a savura minunăţiile uimitorului Paris alături de copilul său drag. Tanti prezentatoarea are o cameră la hotel cu vedere frontală la simbolul oraşului francez, Tour Eiffel. Iar cu o asemenea privelişte, normal că îţi place să sărbătoreşti seara, în balcon, la un pahar de vorbă şi o licoare fină.

Este foarte puternică relaţia dintre cele două, mamă şi fiică, ele oferind un exemplu de ”good parenting”, întrucât Mirela chiar asta face: îi împuterniceşte pe părinţii care îşi doresc relaţii solide cu ai lor copii.

”M-a împărţit cu toţi copiii lumii. A fost bună şi răbdătoare, a aşteptat mereu să termin ce am de făcut , ştiind că vine rândul ei. Mă uit la ea şi nu mă mai satur să spun mulţumesc pentru omul frumos în care se transformă, zi de zi. 3 zile doar cu ea, doar pentru ea, în Paris. Alegem oraşe pe care le iubim şi nu ne mai săturăm să povestim. Doamne, îţi Mulţumesc că mi-ai trimis pe pământ prietena perfectă!”, a scris pe Facebook Mirela Retegan.

Foto: Instagram şi FacebookRecente pe Ok! Magazine

Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg