Modestă și șic! Angelina Jolie a împărțit autografe la Paris, într-o baie de mulțime

31 ianuarie, 2023
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg

Angelina Jolie a creat o adevărată ambuscadă la Paris, în timp ce a vizitat o cunoscută parfumerie.

Celebra actriță a impresionat cu eleganța sa. Valuri de oameni s-au strâns pe Champs Elysees, celebra arteră de lux din capitala Franței, pentru a o fotografia pe Angie și a-i cere autografe.

Angelina Jolie la Paris, Profimedia (2) jpg

Fără niciun efort, Angelina Jolie a arătat spectaculos. Diva a purtat o rochie bej, deasupra avea un palton negru cu nasturi aurii, nelipsiții ochelari de soare și o poșetă șic, albă, Christian Dior.

Luni seara, la Paris, Angelina Jolie a vizitat parfumeria Guerlain de pe Champs Elysees. Parizienii s-au bulucit de îndată în zona de lux a Parisului, încât actriței i-a fost greu să mai înainteze printre oameni. A fost ajutată de gărzile sale de corp, în timp ce le zâmbea oamenilor și le semna autografele.

Vedeta de 47 de ani abia a putut să se miște prin baia de mulțime, iar la un anumit moment, a renunțat și la ochelarii de soare pe care îi purta. Cu un stil sobru chic ce o caracterizează, Angelina Jolie a purtat o pereche de pantofi negri cu toc, ce îi evidențiau gleznele-i subțiri. Ca de obicei la evenimente, actrița a optat pentru haine care îi acopereau picioarele aproape în întregime. Este o adevărată lady.

Vedeta pare că și-a dat voie să se mai răsfețe puțin, după o perioadă încărcată, în care a tot deschis acțiuni în instanță împotriva fostului său soț, Brad Pitt.

Acesta pare că a reușit în sfârșit s-o dea uitării și a început o nouă relație cu o femeie tânără și divorțată. Între Brad Pitt și Ines de Ramon, fosta soție a artistului Paul Wesley, s-a înfiripat o idilă de câteva luni. Cei doi au petrecut Sărbătorile împreună și se și afișează public împreună.

Brazilianca are 29 de ani și pare prima femeie care reușește să-l resusciteze social pe chipeșul actor cu care Angelina Jolie a fost căsătorită doar doi ani, dar au avut o relație de peste 10 ani.

Anterior, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Johnny Lee Miller, dar mariajul a durat mai puțin de un an. În 2000, a devenit soția lui Billy Bob Thornton. Nici această căsnicie nu a reușit să depășească pragul de doi ani. În 2005, l-a cunoscut pe Brad Pitt pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. & Mrs. Smith". Pe vremea aceea, actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg