Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Cine i-a dat de gol pe cei doi

10 ianuarie, 2020
5 monica gabor si mr pink nunta 6 jpg jpeg

Monica Gabor şi Mr. Pink se pare că s-au căsătorit. După ani de zile de relaţie, au devenit acum soţ şi soţie. 

Veştile la început de 2020 se pare că sunt din ce în ce mai bune, mai ales când vin tocmai din America, la mii de kilometri distanţă de România. Monica Gabor şi Mr. Pink se pare că s-au căsătorit. Ei ar fi devenit de curând soţ şi soţie în faţa ofiţerului Stării Civile de peste Ocean.

Chiar tatăl vedetei a divulgat această veste pe care ei o ţineau ascunsă. Emil Gabor a declarat într-un interviu că Monica s-a căsătorit recent. Ea nu poate călători momenten, deoarece nu i-au ieşit actele, probabil durează ceva până autorităţile de acolo le emit pe cele noi. 

“Monica nu a putut veni în ţară, nu a putut ajunge, că sunt nişte legi la americani. Îi trebuie acte definitive şi încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a declarat bărbatul pentru "Ciao".

Mr. Pink duce o viaţă liniştită în America alături de Monica Gabor, dar şi de fiul lui dintr-o altă relaţie. Şi Monica are o fetiţă, pe Irina, din căsnicia cu Irinel Columbeanu. 

Ce viaţă duce tatăl Ramonei şi al Monicăi Gabor la Bacău

Emil Gabor trăieşte singur, departe de cele 3 fiice ale sale, se luptă cu problemele de sănătate de care parcă nu mai scapă. Acesta a dezvăluit pentru Ciao că a fost internat două săptămâni de zile în spital, a avut mari probleme de sănătate: "Am fost internat la Boli Interne şi mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine şi de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Şi, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi şi a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săuceşti, a fost şi sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere. Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina."

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg