N-o poți scoate pe Carrie din pielea actriței Sarah Jessica Parker. Cum s-a afișat vedeta recent

17 mai, 2024

Sarah Jessica Parker sau însăși Carrie Bradshaw? Nu e niciun secret, actrița se confundă adeseori cu celebrul ei personaj din ”And just like that” și ”Sex and the city”. Poate tocmai de aceea este așa credibilă, se joacă pe ea însăși!

Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg

Ce poate fi mai frumos?

Apreciem și naturalețea vedetei. Atât în film, cât și în viața reală, Sarah Jessica Parker își îmbrățișează vârsta și neajunsurile specifice. Nu s-a operat, nu și-a modificat expresia facială ca alte colege ale sale, peste care timpul pare că nu mai trece.

Însă dacă Sarah Jessica Parker și Carrie Bradshaw au un lucru în comun evident, acela este dragostea pentru pantofi! Starul Sex and the City a arătat mai bine ca niciodată la evenimentul Warner Bros Discovery Upfront din New York City, miercuri.

Vedeta ”And Just Like That...” în vârstă de 59 de ani părea atât de senină într-o rochie albă strălucitoare, tricotată, mulată, cu o croială care-i sublinia silueta de adolescentă.

Ținuta solară a fost completată de o pereche de tocuri amețitoare. Și știm deja cu toții că SJP este expertă în a merge pe tocuri. Iubește atât de mult pantofii, că ar fi în stare să-i poarte și prin casă.

Datorită personajului Carrie Bradshaw milioane de femei s-au îndrăgostit de pantofii Manolo Blahnik și de cocteilul Cosmopolitan, simboluri ale femeilor emancipate care devorau serialul ”Sex and the city”.

Sarah Jessica Parker a revenit în lumea creată acum 20 de ani și după ce ne-au încântat doamnele cu două serii din ”And Just Like That...”, acum filmează de zor la cea de-a treia serie.

Mai multe pentru tine...

Actrița a avut o apariție de poveste la Gala Met 2024, care s-a desfășurat cu mare fast ca de obicei, în prima luni a lunii mai. A fost abundență de vedete pe metru pătrat, însă vrem să revedeți ținuta spectaculoasă cu care interpreta lui  Carrie Bradshaw a încântat la evenimentul cu ștaif, unde lumea ”bună” din New York semnează condica anual.

Foto: Profimedia & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg
Colaj ie La blouse roumanie jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la început de iunie 2024, Profimedia (1) jpg
WhatsApp Image 2024 06 02 at 20 10 33 (1) jpeg
Cabral si Andreea Ibacka, nasi nunta Roxana Hulpe   Facebook 6 jpg
Adrian Sina si Anca Serea JPG