Nedezlipite de copiii lor. Natalie Portman şi Charlize Theron nu au nevoie de bone

13 martie, 2018
mamici dedicate jpeg

În timp ce multe staruri hollywoodiene au câte două sau trei bone pentru copiii lor, cele două mari actriţe se descurcă singure când vine vorba despre îngrijirea copiilor lor. Îi duc la grădiniţă, le fac pacheţelul şi chiar îi poartă peste tot, indiferent de îndatoririle pe care le au.

Charlize Theron şi August

Charlize Theron şi Natalie Portman sunt mămicile eroine de la Hollywood! Ori de câte ori au fost surprinse de paparazzi în ultima vreme, cele două sunt acompaniate de copiii lor. Recent, Charlize a fost văzută în timp ce o lua pe micuţa August, fetiţa adoptată în 2015, de la grădiniţă. Fără bonă ori şofer, Charlize s-a descurcat cu micuţa August în braţe, dar şi cu desenele făcute de aceasta la grădiniţă. Zâmbitoare, Charlize pare mai împlinită ca oricând de când îi are alături pe August şi micuţul Jackson.

Natalie Portman şi Amalia

La rându-i, Natalie a fost surprinsă în timp ce făcea cumpărăturile cu micuţa Amalia la purtător. E drept, cineva a ajutat-o ducându-i cumpărăturile la maşină, în timp ce ea se îngrija de fetiţa ei. Oricum ar fi, e de notorietate faptul că Natalie s-a dedicat, în ultima vreme, mai mult celor doi copii pe care îi are cu Benjamin Millepied. Atât Aleph, fiul cel mare, cât şi Amalia, se bucură de o mămică implicată şi prezentă în viaţa lor. Cinste ei!

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg