Nedezlipite de copiii lor. Natalie Portman şi Charlize Theron nu au nevoie de bone

13 martie, 2018
mamici dedicate jpeg

În timp ce multe staruri hollywoodiene au câte două sau trei bone pentru copiii lor, cele două mari actriţe se descurcă singure când vine vorba despre îngrijirea copiilor lor. Îi duc la grădiniţă, le fac pacheţelul şi chiar îi poartă peste tot, indiferent de îndatoririle pe care le au.

Charlize Theron şi August

Charlize Theron şi Natalie Portman sunt mămicile eroine de la Hollywood! Ori de câte ori au fost surprinse de paparazzi în ultima vreme, cele două sunt acompaniate de copiii lor. Recent, Charlize a fost văzută în timp ce o lua pe micuţa August, fetiţa adoptată în 2015, de la grădiniţă. Fără bonă ori şofer, Charlize s-a descurcat cu micuţa August în braţe, dar şi cu desenele făcute de aceasta la grădiniţă. Zâmbitoare, Charlize pare mai împlinită ca oricând de când îi are alături pe August şi micuţul Jackson.

Natalie Portman şi Amalia

La rându-i, Natalie a fost surprinsă în timp ce făcea cumpărăturile cu micuţa Amalia la purtător. E drept, cineva a ajutat-o ducându-i cumpărăturile la maşină, în timp ce ea se îngrija de fetiţa ei. Oricum ar fi, e de notorietate faptul că Natalie s-a dedicat, în ultima vreme, mai mult celor doi copii pe care îi are cu Benjamin Millepied. Atât Aleph, fiul cel mare, cât şi Amalia, se bucură de o mămică implicată şi prezentă în viaţa lor. Cinste ei!

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg