Nepoata cea mică a lui John F Kennedy s-a căsătorit şi nunta a arătat aşa

13 septembrie, 2017
kennedy 2 jpeg

Legenda Kennedy merge mai departe. Asta pentru că nepoţii regretatului preşedinte au grijă să ducă numele familiei mai departe, prin noi şi noi moştenitori.

image

În cazul celei mai tinere nepoate a lui John F. Kennedy, Tatiana Schlossberg, în vârstă de 27 de ani, este mai mult vorba despre moştenire decât de nume, pentru că tânăra va lua, evident, numele de familie al soţului său, George Moran, 28 de ani.

Nunta celor doi a avut loc sâmbăta trecută, la reşedinţa familiei Kennedy de pe insula Martha's Vineyard, cu doar trei zile înainte de aniversarea nunţii bunicilor miresei, John şi Jackie Kennedy, căsătoriţi pe 12 septembrie 1953.

image

Tatiana este a doua născută a lui Caroline Kennedy, singurul copil în viaţă al fostului cuplu prezidenţial, şi a soţului acesteia, Edwin Schlossberg. Aceasta mai are o soră mai mare, Rose, de 29 de ani, despre care se spune că seamănă foarte mult cu bunica ei, Jackie, şi un frate de 24 de ani, Jack.

Nepoata lui JFK l-a cunoscut pe actualul ei soţ la Universitatea Yale. Moran îşi continuă, de altfel, studiile, fiind în anul patru la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Columbia.

Jackie Kennedy, alături de fiii ei, John F. Kennedy Jr. (1960 - 1999) şi Caroline Kennedy

Printre cei prezenţi la nuntă s-au numărat Maria Shriver, fiica lui Eunice Kennedy, care a sosit împreună cu fiica sa, Katherine, însă mai evidentă a fost absenţa familiilor verişorilor foarte cunoscuţi ai mamei miresei, Caroline: Robert F. Kennedy Jr şi Kerry Kennedy.

JFK şi Jackie, bunicii legendari ai mireseiRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia