Nicolas Cage: Banca i-a luat casele

8 aprilie, 2010

Nicolas Cage a pierdut în favoarea unei bănci două locuinţe din Malibu şi Bel Air, din cauza datoriilor. Cele două reşedinţe au fost scoase imediat la licitaţie, fără să-şi găsească vreun cumpărător, informează tmz.com. Cage a deţinut două proprietăţi vecine pe dealurile din Malibu, totalizând câteva zeci de hectare. Complexul a fost scos la vânzare de bancă, noul proprietar, pentru preţul minim de 10 milioane de dolari, însă nimeni nu s-a arătat interesat de această tranzacţie. Banca va încerca să le vândă din nou în viitorul apropiat cu ajutorul unui broker de pe piaţa imobiliară. Nicolas Cage ipotecase complexul rezidenţial din Malibu pentru suma de 8.878.886 de dolari.

Nicolas Cage a pierdut în favoarea unei bănci două locuinţe din Malibu şi Bel Air, din cauza datoriilor. Cele două reşedinţe au fost scoase imediat la licitaţie, fără să-şi găsească vreun cumpărător, informează tmz.com.

Cage a deţinut două proprietăţi vecine pe dealurile din Malibu, totalizând câteva zeci de hectare. Complexul a fost scos la vânzare de bancă, noul proprietar, pentru preţul minim de 10 milioane de dolari, însă nimeni nu s-a arătat interesat de această tranzacţie.

Banca va încerca să le vândă din nou în viitorul apropiat cu ajutorul unui broker de pe piaţa imobiliară. Nicolas Cage ipotecase complexul rezidenţial din Malibu pentru suma de 8.878.886 de dolari.

În aceeaşi zi, actorul american şi-a pierdut şi locuinţa din cartierul Bel Air. Suma cerută de bancă la licitaţia organizată pentru vânzarea vilei a fost de 11 milioane de dolari, însă nici în acest caz nu a fost găsit un cumpărător. Ipoteca pentru această proprietate era de 17 milioane de dolari. În ultimul an, Nicolas Cage s-a confruntat cu mari dificultăţi financiare şi şi-a dat în judecată fostul impresar, Samuel Levin, pe care îl acuză că l-a ruinat după ce a făcut câteva investiţii riscante. La începutul anului, actorul datora Fiscului american impozite în valoare de 6 milioane de dolari.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}