Noi scene interzise minorilor la „Ferma“! Toţi s-au dezbrăcat şi a început dezmăţul: „Ziceai că suntem la salon de masaj erotic“

21 martie, 2019
1 ferma masaj erotic jpg jpeg

Aşa cum Pro TV ne-a obişnuit deja, nu trece niciun episod din „Ferma“ fără ca pe post să vedem imagini interzise minorilor.

De această dată, în ediţia de pe 20 martie, toţi concurenţii au fost implicaţi într-o scenă ce se dorea a fi un simplu masaj. Doar că totul a fost dus în extrem şi s-a întâmplat în grup.

Iniţial, fetele au pus la cale un plan pentru a-i face pe băieţi să le facă masaj, însă a fost nevoie de reciprocitate ca totul să iasă ca la carte. Toţi s-au dezbrăcat şi s-au masat, iar imaginile pe care le puteam vedea pe micile ecrane şi sunetele care se auzeau puteau face parte inclusiv dintr-un film erotic.

stanga
dreapta
2 ferma masaj erotic 2 jpg jpeg
3 ferma masaj erotic 3 jpg jpeg
4 ferma masaj erotic 4 jpg jpeg
5 ferma masaj erotic 5 jpg jpeg
1 ferma masaj erotic jpg jpeg

„Am făcut un mic SPA, ca să îi ajutăm. După atâta muncă, cred că merită şi ei un pic de relaxare“, a spus Diana Belbiţă la început, după care au început discuţiile erotice.

4 ferma masaj erotic 4 jpg jpeg

„Mie îmi place mai hardcore, nu îmi place să fiu mângâiat“, a spus Cătălin Moroşanu. „Atâta timp cât nu-i ceva tare la spate, e ok“, a afirmat Diana Belbiţă, după care s-a auzit Otilia: „Trebuie să mă crăcănez mai tare“.

„A fost cu happy ending, ca să zicem, dar nu la modul ăla. Un final fericit pentru toată lumea“, a spus Silviu Ţolu, care a fost completat de Cătălin Moroşanu: „Când am văzut cum miroase... Ziceai că suntem la salon de masaj erotic, aşa aveam senzaţia“.

Cele mai multe aprecieri pentru felul în care au făcut masaj le-au primit Diana Belbilă, Ioana Filimon şi Otilia.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg