Numele real al vedetelor! Cum îi cheamă, de fapt, pe Andra, Irina Rimes şi Fuego?

28 decembrie, 2018
1 andra jpg jpeg

Sunt recunoscuţi de o ţară întreagă, dacă apar în public, toată lumea vrea să se fotografieze cu ei, însă oare câţi ştiu cum îi cheamă pe cei mai mari artişti ai României?

Fie că vorbim desper Smiley, Andra, Irina Rimes, Pepe sau Fuego, numele real al vedetelor nu este cel cu care se prezintă pe scenă şi nici nu este cunoscut de publicul larg. Puţini sunt cei care ştiu cu adevărat cum le cheamă pe vedete.

Cel mai simplu este la cea care este cunoscută de toată lumea ca Irina Rimes. Numele artistei nu este deloc departe de cel pe care îl are pe scenă, ea fiind trecută în buletin ca Irina Rîmeş.

Poate un artist al cărui nume ar putea fi cunoscut de mulţi fani este cel al lui Smiley: în buletin îl cheamă Andrei Tiberiu Maria. În aceeaşi situaţie este posibil să fie şi Pepe, iar numele lui să fie ştiut de unii fani: Ionuţ Pascu.

image

În perioada sărbătorilor de iarnă, un nume care se află pe buzele tuturor este cel al lui Fuego. Însă câţi ştiu că pe el îl cheamă Paul Surugiu? Recunoscută la nivel mondial ca Inna, pe celebra artistă o cheamă în buletin Elena Alexandra Apostoleanu!

Poate cei mai puţin cunoscuţi după numele real sunt cei trei artişti de la B.U.G. Mafia: Tataee, Uzzy şi Caddy. Pe aceştia îi cheamă Vlad Irimia, Alin Demeter şi Dragoş Ducu Banu. Tot din aceeaşi categorie pot face parte Puya şi Guess Who, adică Dragoş Gărdescu şi Laurenţiu Mocanu.

Connect-R este un alt artist al cărui nume este ştiut de puţină lume, cu toate că el se recomandă de multe ori ca Relu. În buletin, el este trecut: Ştefan Relu Mihalache.

image

Poate cea mai bună voce din ţara noastră, Andra nu este deloc... Andra! În buletin, ea este trecută: Alexandra Irina Măruţă. Iar Lora este Laura Petrescu.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}