O actriță din serialul „Beverly Hills, 90210” este în comă. Boala care o distruge

10 august, 2022
ale3 jpg

Denise Dowse luptă pentru viața ei. Actrița a intrat în comă după ce s-a îmbolnăvit de o „formă virulentă de meningită”.

Sora ei, Tracey Dowse, a dat vestea „familiei și prietenilor” ei pe o rețea de socializare, solicitând „sprijin și rugăciuni” pentru vedeta din „Beverly Hills, 90210”.

Tracey a explicat că Denise, în vârstă de 64 de ani, „se află în prezent în spital, într-o comă cauzată de o formă virulentă de meningită”, dar nu a dezvăluit când au început problemele de sănătate ale surorii ei.

„Sperăm că va depăși asta curând”, a spus Tracey, menționând că sora ei „este încă în comă”.

ale4 jpg

Meningita este inflamația membranelor protectoare din jurul creierului și măduvei spinării, ca urmare a unei infecții bacteriene sau virale a lichidului care înconjoară creierul și măduva spinării. Anumite leziuni, cancerul, medicamentele și alte tipuri de infecții pot provoca, de asemenea, meningită.

Doar în cazurile severe o persoană cu meningită suferă leziuni cerebrale  și ajunge în comă , conform Medical News Today , menționând că șansele ca acest lucru să se întâmple ca urmare a meningitei bacteriene sau virale sunt extrem de scăzute.

„Medicii ei nu știu când va ieși din comă”, a explicat Tracey pe Instagram. „Nu a fost indusă medical”.

Pe lângă rolul în celebrul serial pentru adolescenți, unde i-a dat viață lui Yvonne Teasley timp de 10 ani, actrița a mai jucat în „Insecure”, „Grey’s Anatomy”, „The X-Files”, „Criminal Minds”, „Bones”, „ House”, „Monk”, „Law & Order”, „Gilmore Girls”, „Charmed”, „The Bernie Mac Show”, „Nip/Tuck”, „Moesha”, „Sister, Sister”, „ER”, „ Step by Step”, „Buffy the Vampire Slayer”, „Seinfeld” și „Full House” – printre altele.

De asemenea, a dat voce personajelor de desene animate Nickelodeon, atât în ​​„Rocket Power”, cât și în „Rugrats”.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg