Oana Roman poartă rochii scurte, după ce a slăbit zeci de kilograme. Ce dietă ţine: "Nu mănânc nimic timp de 16 ore"

5 martie, 2021
8 oana roman a slabit dieta 2 jpg jpeg

În urmă cu peste un an de zile a început transformarea, iar acum deja se văd rezultatele. Oana Roman e mândră de felul în cre arată! A dezvăluit şi ce dietă ţine, care e planul ei alimentar!

Oana Roman s-a ascuns în spatele hainelor vaporoase ani de zile, dar acum îmbracă rochii scurte, sexy, care îi vin perfect. A dezvăluit cu ocazia aceasta cum a slăbit, ce regim alimentar are: "Am visat mult sa pot purta o rochie furou. Acum pot şi sunt mandra de mine. Intr-un an şi cateva luni am făcut proceduri, tin dieta

Tin post intermitent care presupune sa nu mănânc nimic timp de 16 ore şi ceaiul ma ajuta foarte mult. În loc de apa beau ceai, cam 1 litru pe zi. Este natural, nu are cofeina şi nici altceva care sa mi dea probleme. Contine doar fructe deshidratate şi plante.  Am si sticla cu infuzor şi pot bea pe parcursul zilei luând o cu mine peste tot.", a dezvăluit în mediul online Oana Roman. 

stanga
dreapta
1 oana roman a slabit dieta 7 jpg jpeg
2 oana roman a slabit dieta 6 jpg jpeg
3 oana roman a slabit dieta 5 jpg jpeg
4 oana roman a slabit dieta 4 jpg jpeg
5 oana roman a slabit dieta 3 jpg jpeg
8 oana roman a slabit dieta 2 jpg jpeg
7 oana roman a slabit dieta 1 jpg jpeg

Mulţi dintre cei care o urmăresc au acuzat-o că a trucat poza, că şi-a subţiat picioarele într-o aplicaţie de editare. Ea a spus că nu este adevărat, aşa arată acum. 

5 oana roman a slabit dieta 3 jpg jpeg

"Eu m-am pregătit de vară. Mi-am luat rochii albe, sandale frumoase şi mai ales mi-am luat picioare cu împrumut!", a glumit aceasta.

Oana Roman vrea să îşi scrie povestea vieţii: "Ciudat e că nu am deloc amintiri cu ai mei din copilărie"

A trecut prin multe, iar acum vrea să îşi povestească viaţa într-o carte. Oana Roman poartă şi acum în suflet imaginea bunicului patern, care însă s-a stins mult prea devreme, dar şi multe alte poveşti despre care nu a vorbit niciodată. “Mă gândesc din ce în ce mai des să încep să scriu despre viaţa mea. Încep cu copilăria mea. Cele mai vechi amintiri pe care le am sunt de când aveam vreo doi ani. Am frânturi de imagini cu bunicul meu patern, care a murit când aveam trei ani. Totuşi, îmi aduc aminte de el. Poate pentru că era blând şi cald şi-mi aduc aminte că stăteam la el în braţe pe canapea”, a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Shakira (4) jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg