Evenimente

Oana Roman vrea să îşi scrie povestea vieţii: ”Ciudat e că nu am deloc amintiri cu ai mei din copilărie''

Oana Roman vrea să îşi scrie povestea vieţii: ”Ciudat e că nu am deloc amintiri cu ai mei din copilărie''

A trecut prin multe, iar acum vrea să îşi povestească viaţa într-o carte. Oana Roman poartă şi acum în suflet imaginea bunicului patern, care însă s-a stins mult prea devreme, dar şi multe alte poveşti despre care nu a vorbit niciodată.

“Mă gândesc din ce în ce mai des să încep să scriu despre viaţa mea. Încep cu copilăria mea. Cele mai vechi amintiri pe care le am sunt de când aveam vreo doi ani. Am frânturi de imagini cu bunicul meu patern, care a murit când aveam trei ani. Totuşi, îmi aduc aminte de el. Poate pentru că era blând şi cald şi-mi aduc aminte că stăteam la el în braţe pe canapea”, a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.

Dacă cu Mioara Roman are astăzi o relaţie apropiată şi i-a fost aproape prin toate momentele grele prin care a trecut, de Petre Roman se declară unori dezamăgită. Cu toate astea, imaginile cu fostul premier sunt cele mai bine conturate.

”Ciudat e că nu am deloc amintiri cu ai mei din copilărie. Doar o imagine cu tata când mă punea în pătuţ, şi, pentru că voiam să stau cu ei în pat, urlam foarte tare şi nu tăceam deloc”, a mai spus fiica lui Petre Roman.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările