Oksana Grigorieva: „Mel nu-mi dă niciun ban pentru copil!”

28 iunie, 2010

Rusoaica a deschis cutia Pandorei într-un interviu, acuzându-l pe fostul iubit, Mel Gibson, că le neglijează total pe ea şi pe fiica lor de şapte luni, Lucia. „Nu-mi dă niciun ban. Nimic! Sunt nevoită să trăiesc din cărţi de credit şi bani împrumutaţi. Asta nu e o situaţie bună.”, a declarat ea. Oksana Grigorieva (40) se arată pregătită să înceapă bătălia pentru averea lui Mel Gibson (54), o bătălie care se anunţa dură încă de la despărţirea lor din luna aprilie. Zvonul, apărut în urmă cu câteva zile, că actorul australian ar fi cerut un ordin de restricţie împotriva ei, a înfuriat-o la culme pe Oksana, care a ţinut să lămurească lucrurile, dând o replică pe măsură în interviu.

Rusoaica a deschis cutia Pandorei într-un interviu, acuzându-l pe fostul iubit, Mel Gibson, că le neglijează total pe ea şi pe fiica lor de şapte luni, Lucia. „Nu-mi dă niciun ban. Nimic! Sunt nevoită să trăiesc din cărţi de credit şi bani împrumutaţi. Asta nu e o situaţie bună.”, a declarat ea.

Oksana Grigorieva (40) se arată pregătită să înceapă bătălia pentru averea lui Mel Gibson (54), o bătălie care se anunţa dură încă de la despărţirea lor din luna aprilie. Zvonul, apărut în urmă cu câteva zile, că actorul australian ar fi cerut un ordin de restricţie împotriva ei, a înfuriat-o la culme pe Oksana, care a ţinut să lămurească lucrurile, dând o replică pe măsură în interviu.

„Nu există niciun ordin de restricţie împotriva mea, dar avocaţii mei au fost la tribunal, iar judecătorul a aprobat un ordin de restricţie împotriva lui”, a precizat Oksana în interviul acordat cotidianului britanic Mail on Sunday. „Se spun atâtea minciuni despre mine. Am încercat să-mi păstrez respectul faţă de tatăl copilului meu, dar ceea ce face el acum este plin de cruzime.(..) Adevărul va ieşi la iveală în cele din urmă. Ceea ce mi se întâmplă nu e drept.”, a adăugat ea.

Întrebată despre motivul despărţirii de starul din „Braveheart”, Grigorieva a refuzat să dea detalii, explicând că avocaţii ei i-au interzis să vorbească despre acest subiect, întrucât se află în plin proces pentru custodia micuţei Lucia. A replicat însă: „Nu el m-a părăsit. Eu l-am părăsit pe el. M-am salvat pe mine şi pe copiii mei.”, făcând aluzie la comportamentul agresiv al lui Mel (şi la problemele lui cu alcoolul) şi referindu-se, desigur, şi la fiul ei de 13 ani, Alexander, pe care îl are în urma unei relaţii la fel de controversate cu Timothy Dalton.

Aşadar, Oksana pare acum victimă în toată această poveste. Cât adevăr este în declaraţiile ei? Legătura ei cu Gibson, care a durat aproape un an, a dus la destrămarea mariajului de aproape trei decenii pe care actorul a avut-o cu Robyn Gibson (un mariaj din care au rezultat şapte copii). Divorţul dintre Mel şi Robyn este considerat cel mai scump din istoria Hollywoodului Deşi partajul a rămas secret, durata căsniciei şi numărul copiilor au îndreptăţit-o pe Robyn la jumătate din averea actorului. Şi, aşa cum anunţa revista OK! în luna mai, după despărţirea Oksanei de Mel, surse din anturajul firavului cuplu au declarat că rusoaica şi-ar dori la rândul său jumătate din averea rămasă a starului.

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}