OSMYUM – un nou spaţiu pentru iubitorii de design şi arhitectură

9 iunie, 2015

În zona Floreasca din capitală a fost inaugurat oficial Osmyum, un spaţiu cu un concept inedit: showroom pentru finisaje şi atelier de proiectare, pentru a oferi servicii complete specialiştilor din domeniul arhitecturii, construcţiilor

În zona Floreasca din capitală a fost inaugurat oficial Osmyum, un spaţiu cu un concept inedit: showroom pentru finisaje şi atelier de proiectare, pentru a oferi servicii complete specialiştilor din domeniul arhitecturii, construcţiilor, cât şi publicului larg. Inaugurarea a avut loc miercuri, 3 iunie 2015, iar printre invitaţii serii s-au numărat atât arhitecţi, designeri, oameni de afaceri, cât şi vedete, precum: Răzvan Exarhu, Virgil Ianţu, Nicolai Tand.

”Osmyum este mai mult decât un spaţiu, este o experienţă. Ne dorim să oferim clienţilor variante adaptate nevoilor şi bugetelor lor: materiale şi soluţii complete pentru arhitectură şi design interior care să ajute la crearea unor ambiente inteligente, cât şi servicii de manoperă, proiectare şi consultanţă de la A la Z pentru punerea acestora în practică. În felul acesta, clienţii noştri vor salva timp şi efort pentru că găsesc în acelaşi loc tot ce au nevoie!”, a declarat Ana Cercel, Managing Partner Osmyum.

În prezent, spaţiul Osmyum găzduieşte showroomul de finisaje de lux, cât şi un birou de proiectare şi consultanţă pentru arhitectură şi design interior. Printre soluţiile oferite se numără: soluţii pentru pardoseală interioară şi exterioară (de la piatră naturală, parchet, până la plăci ceramice, deck-uri sau pardoseli pvc), tapet, ciment decorativ, mozaic şi faţade de lemn, soluţii pentru piscine şi spa, obiecte sanitare, textile, baterii, scaune de la reputaţi designeri internaţionali, corpuri şi soluţii de iluminat, precum şi obiecte realizate prin comandă specială. În cadrul biroului de proiectare Osmyum, clienţii beneficiază de servicii integrate: simulări tridimensionale foto-realiste, proiecte tehnice, selecţia de materiale, mobilier, decoraţiuni, susţinută cu mostre şi bugetări, precum şi, la cerere, asistenţă de la începutul, până la finele proiectului.

”Ne-am dorit să fim alături de profesioniştii din domeniu, punându-le la dispoziţie o echipă bine pregătită care să le ofere susţinerea necesară dezvoltării proiectelor. Ştim cât de important este să ai, pe partea cealaltă, un partener care să propună soluţii adaptate la cerinţele proiectului, să îţi calculeze cantităţile corect şi să fie ca parte din echipa ta. ” a completat arh. Monica Homeag, Managing Partner Osmyum.

La Osmyum există o zonă dedicată discuţiilor şi analizării proiectelor, o bibliotecă de mostre şi cataloage de la furnizori din America, Anglia, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Indonezia, Spania, Polonia, Noua Zeelandă, precum şi spaţiul dedicat biroului de proiectare.

Date de contact showroom OSMYUM: Calea Floreasca nr. 218, clădirea White Boutique Residence, parter – sector 1, BucureştiRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg