Paris Jackson exagerează cu părul de pe picioare?

7 noiembrie, 2017
*NO MAIL ONLINE* Paris Jackson attends the 2017 Melbourne Cup horse race in Australia jpeg

Înţelegem mişcarea feministă, dar să-ţi laşi părul să crească pe tot corpul parcă nu are legătură cu asta. Şi mai înţelegem că Paris Jackson este un spirit liber şi toate cele, dar când apare neepilată la evenimente mondene este prea mult.

image image image
image

Poţi fi rebelă şi adeptă a aspectului natural, fără să renunţi să te-ngrijeşti. Părerea noastră. Fiica în vârstă de 19 ani a lui Michael Jackson este o frumuseţe naturală, recunoaştem, însă apariţia ei de astăzi, la un eveniment care a avut loc în Melbourne, Australia, a fost umbrită de un detaliu inestetic: părul de pe picioare.

Paris Jackson a avut o ţinută boemă, compusă dintr-o rochie cărămizie şi o pereche de botine cu toc, la care a adăugat accesorii hippie. Până aici, nimic greşit. Tot acest look diafan a fost stricat, însă, de insistenţa fetei de a nu se rade pe picioare, lăsând la vedere părul care a crescut inestetic. De ce?

Pe conturile sociale ale fetei, aceasta postează foarte multe fotografii din care putem vedea că a renunţat la lama de ras, lucru care îi dezamăgeşte pe unii dintre fanii acesteia. Cum răspunde Paris?

"Îmi place părul şi transpiraţia şi mirosul corpului. Unii cred că este ceva scârbos, în special în cazul fetelor, dar este ceva produs de corpul nostru. E ceva natural. Treceţi peste!". Cum zici tu, Paris...Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg