Paris Jackson, nonconformistă în Santa Monica. Cum a fost surprinsă fiica de 25 de ani a lui Michael Jackson

9 august, 2022
Paris Jackson jpg

Ipostază foarte cool în care a fost fotografiată fiica lui Michael Jackson. Paris se plimbă cu încrederea unei profesioniste cu scuterul său prin Santa Monica, California.

Tânăra de 25 de ani este o fată nepretenţioasă, mai degrabă hippie decât glam. Ea a mers pe două roți să ia prânzul cu o prietenă. Echipată corespunzător, cu cască argintie de protecție, Paris a purtat blugi rupți, bocanci, o geacă maro, rucsac și o bluză sexy, cu buricul la vedere. Este foarte frumoasă, iar scuterul pe care și l-a ales foarte cochet și într-o culoare adorabilă, un turcoaz strălucitor.

Paris Jackson (3) jpg

Este din naștere o artistă, preocupată și implicată în mai multe domenii, cu toate acestea cea mai mare pasiune a lui Paris Jackson rămâne muzica.

Invitată la un podcast, ea a mărturisit că are o înregistrare de când era mică și mărturisea că ceea ce vrea să facă în viață e să cânte și să danseze.

„Îmi plac toate formele de artă”, a spus Jackson. „Pictez când pot. De obicei, nu arăt lucrările mele multor oameni.”

Paris a lansat câteva melodii, a jucat în unele filme și se implică din ce în ce mai mult în modă. "'Iubesc moda. Cred că este o formă de artă”, a mai spus ea.

Paris şi-a adorat tatăl şi nu e interviu în care să nu-şi arate afecţiunea faţă de el, numindu-l „cel mai bun tătic din lume“. Într-un interviu pentru Rolling Stone, a povestit că a fost crescută cu principii solide, Michael fiind foarte exigent cu învăţatul. Copiii se puteau bucura de jucării doar dacă îşi făceau temele, pe care regele pop le şi verifica.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg