Peste câteva zile, se va căsători a treia oară! Ioana Ginghină va fi o mireasă boho șic

19 septembrie, 2023

Actrița e în focul pregătirilor de nuntă cu noul ei partener de viață, Cristi Pitulice.

Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg

Ioana Ginghină trece din nou prin emoțiile de-a fi mireasă. De data aceasta, însă, la vârsta de 46, când are deja o fiică adolescentă, care îi va fi alături la altar. Iar marele eveniment urmează să se producă la doar câteva zile după aniversarea zilei sale de naștere de pe 21 septembrie!

„Mai e puțin și...🤍”, a scris Ioana Ginghină pe rețelele sale de socializare, în dreptul unei fotografii candide în care își privește cu dragoste alesul, pe Cristi Pitulice. Bărbatul care a intrat în viața ei în urmă cu patru ani este născut în Alexandria, este absolvent a două facultăți și este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism. Cristi Pitulice oferă consultanță în acest domeniu și de ani buni publică articole despre turism în revistele de profil din România.

Atât Ioana Ginghină, cât și noul ei partener de viață au suferit în urma relațiilor pe care le-au avut, dar acum, că s-au găsit, au șansa la o dragoste pe viață. Una care va fi pecetluită în curând printr-o cununie civilă şi sărbătorită chiar în curtea casei în care locuiesc, în cadrul unei ceremonii restrânse, relaxate și foarte romantice.

Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (1) jpg

Dacă până de curând actrița nu era hotărâtă ce ținută va purta, acum, când pregătirile au intrat pe ultima sută de metri, am aflat în exclusivitate ce rochie de mireasă și-a ales: „Voi purta o rochie de la Nympha, în stil boho romantic, asortată cu întreg conceptul ceremoniei.”

Și, așa cum ne așteptam, fiica ei îi va sta alături chiar la altar: „Ruxandra va fi domnișoara de onoare alături de nepoatele mele și fina mea❤️”, ne-a mai declarat Ioana Ginghină în exclusivitate.

Ioana Ginghină, la a treia căsătorie

Ioana Ginghină a mai fost căsătorită de două ori: prima oară cu Daniel Tudorică, până în 2004, iar a doua oară cu actorul Alexandru Papadopol, timp de 12 ani, până în 2019.

„Relaţiile pe care le-am avut le ştie toată lumea. Au fost relaţii lungi, care s-au finalizat cu căsnicii. La prima căsnicie, îmi asum vina, nici n-am vrut să mă mărit. Am fost cerută, am acceptat, dar n-am simţit că omul acela va fi tatăl copilului meu şi ne-am despărţit. Nici măcar pasiune n-a fost între noi. A fost o grabă şi atât. Dacă am un regret e că am încurcat omul. Relaţia a fost de 7 ani şi căsnicia de 2-3 ani”, ne-a povestit actrița într-un interviu pentru OK! de acum doi ani.

Cum a fost relația cu Alexandru Papadopol? „A fost pasiune, iubire, a fost o nebunie să ne căsătorim, dar n-am avut o relaţie şi-o căsnicie urâte. Ştiam că o să ne înţelegem bine până la final, pentru că noi am funcţionat bine ca prieteni. Şi acum, când creştem copilul împreună, ne înţelegem foarte bine. Ruxi e chiar şocată când ne vede că râdem şi ne simţim bine. Nu cred că s-a ajuns la despărţire din vina mea sau a lui. Pur şi simplu, am evoluat diferit. Pe noi ne uniseră telenovelele, apoi lui nu i-au mai plăcut. Eu mergeam pe calea comercială, el nu. Eu eram la evenimente, el nu. Nu mai aveam nimic în comun. Spre final, voiam ca lucrurile să meargă, dar era şi multă frică”, ne-a spus Ioana Ginghină când divorțul era încă proaspăt.

Ce fel de iubire trăiește acum? „Cristi a fost alături de mine de la început. În primul rând, e o altfel de iubire, cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură şi apreciez lucrurile pe care le face el pentru mine, că-mi iubeşte copilul, că mă ajută mult cu Ruxi. (...) Noi am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună”, spunea acum doi ani Ioana Ginghină, care peste câteva zile va deveni soția lui Cristi Pitulice.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg