“Pisicuţa” Mariah Carey îşi înşela logodnicul miliardar şi îi trimitea amantului imagini XXX. Dovezi ale infidelităţii ei au ieşit acum la iveală!

15 iunie, 2019
1 fotojet jpg jpeg

Faimoasa cântăreaţă şi-a început idila cu toyboy-ul Bryan Tanaka (36) încă de pe vremea când era logodită cu miliardarul James Packer. De fapt, diva de 49 de ani îi trimitea amantului imagini cu ea în bikini sau chiar nud în timp ce se afla pe yacht-ul miliardarului.

Mare trebuie să fi fost iubirea – sau, mă rog, atracţia – dintre Mariah şi dansatorul ei de nu s-au putut abţine şi au dat curs sentimentelor lor încă de pe vremea când cântăreaţa de 49 de ani era pe punctul de-a se mărita cu miliardarul care-i oferise un inel de logodnă în valoare de 10 milioane de dolari! Diva se iubea cu Bryan Tanaka când era bine-mersi logodită cu James Packer şi a mers în paralel cu ambele relaţii până să se rupă logodna cu miliardarul şi să rămână doar cu dansatorul.

9 14602210 7117491 according to a source both her assistant and manager would routi a 29 1560195296933 jpg jpeg

Iar acum au ieşit la iveală dovezile infidelităţii lui Carey. A apărut un filmuleţ în care cântăreaţa dansează lasciv în braţele dansatorului, în timp ce lumea din jurul lor priveşte uimită la logodnica afaceristului Packer cum încearcă parcă să-l seducă pe Tanaka. Video-ul obţinut de Daily Mail a fost filmat în hotelul D'Angleterre, din Copenhaga, în martie 2016, când artista se afla în Danemarca pentru un concert. Mariah se cazase în hotel cu numele Margot Channing şi şi-a serbat împlinirea a 47 de ani pe 27 martie.  

„Cu siguranţă că erau mai mult decât prieteni încă de pe vremea aceea”, a declarat o sursă pentru Daily Mail, care a făcut publice imaginile compromiţătoare cu Mariah. “Flirtau atât de mult unul cu altul, era limpede pentru toată lumea că se întâmpla ceva între cei doi…”

Mariah cu Bryan Tanaka

gettyimages 902446568 jpg jpeg

În afara filmuleţului compromiţător, mai există şi alte dovezi ale infidelităţii divei. Carey le cerea angajaţilor ei să îi facă fotografii sexy pe care ea le trimitea ulterior lui Tanake, care o alinta “Pisicuţa”. Printre acestea se numără şi vreo şase imagini cu cântăreaţa semidezbrăcată sau chiar nud, făcute chiar pe yacht-ul miliardarului, într-o vacanţă în Capri pe care cei doi logodnici au făcut-o în iulie 2016.

Pe lângă imagini există şi câteva mesaje trimise de Mariah şi Bryan, din care aflăm că cei doi amanţi dormeau adesea unul la celălalt. De pildă, pe 28 iunie 2016, iubiţii plănuiau un “plan de evacuare”, pentru a nu fi prinşi împreună.

Packer şi Carey s-au despărţit, într-un final, în octombrie 2016, iar miliardarul australian – adică victima, în acest caz – a ajuns chiar să-i plătească divei “o taxă de deranj” în valoare de 50 de milioane de dolari, după ruperea logodnei. Mai mult, Mariah a păstrat post-despărţire şi inelul de logodnă de 10 milioane de dolari. Deci a ieşit pe plus! Ca să nu mai spunem că a rămas şi cu toy-boy-ul, care o ajută, şi-n ziua de azi, să cheltuiască milioanele de dolari obţinute de la miliardarul australian.

Carey cu James Parker

gettyimages 531436070 jpg jpeg

Cum spuneam, la vremea la care s-au realizat imaginile sexy cu Mariah, aceasta era logodită cu mogulul australian, care îi ceruse acesteia mâna în ianuarie 2016, după numai şase luni de idilă.

Inelul de logodnă de 10 milioane de dolari

gettyimages 507346114 jpg jpeg

Carey este în continuare într-o relaţie amoroasă cu dansatorul Tanaka, care este, în momentul de faţă, în turneu cu cântăreaţa prin Europa.

Un reprezentant al divei a răspuns solicitărilor presei de a oferi o declaraţie după izbucnirea scandalului. Iată răspunsul oficial: “Nu am investigat conţinutul cu pricina şi nu putem confirma de unde provine şi când a fost realizat. Tot ce putem spune este ceea ce am susţinut şi cu alte ocazii în trecut – Mariah nu este poligamă!”

Chiar aşa?

foto - Getty Images, Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}