Plinuţe, dar drăguţe! Vedete care sfidează tiparul siluetei perfecte

19 mai, 2015

Au recunoscut că sunt gurmande şi nu se abţin de la mâncare, atunci când doresc. Şi asta nu le opreşte să arate foarte bine, cu formele lor voluptuoase. Multe dintre aceste vedete, însă, sunt criticate dur pentru că nu respectă idealul de frumuseţe impus de Hollywood şi nu se menţin slabe, fie prin regim, fie prin antrenamente intensive. Însă de asemenea, multe femei celebre au decis să sfideze regulile industriei ca să se simtă bine

Au recunoscut că sunt gurmande şi nu se abţin de la mâncare, atunci când doresc. Şi asta nu le opreşte să arate foarte bine, cu formele lor voluptuoase. Multe dintre aceste vedete, însă, sunt criticate dur pentru că nu respectă idealul de frumuseţe impus de Hollywood şi nu se menţin slabe, fie prin regim, fie prin antrenamente intensive.

Însă de asemenea, multe femei celebre au decis să sfideze regulile industriei ca să se simtă bine - şi să arate bine, indiferent de constituţia lor ori de kilograme!

Pink este cel mai proaspăt criticată vedetă feminină pentru kilogramele acumulate în ultima vreme. Deşi nu arată deloc rău, artista a fost batjocorită online pentru silueta ei mai plinuţă, deşi a admis că este fericită şi se bucură de viaţă şi de gastronomie, fără să-şi mai streseze corpul cu antrenamente intense.

Christina Hendricks este cea mai frumoasă roşcată de la Hollywood, dar şi cea mai voluptuoasă. Formele sale pline şi feminine au stârnit de multe ori controverse – atât remarci bune, cât şi critici dureroase privind fizicul ei. “Nici acum nu e o prioritate pentru mine. Mereu am fost fit, mereu am fost activă, mereu am fost sănătoasă. Am încercat să-mi trăiesc viaţa aşa cum am vrut. E frumos că am primit mai mult feedback pozitiv în ultima vreme. Dar sincer, mă port pur şi simplu normal” a spus frumoasa actriţă din Mad Men.

Iggy Azalea, rapperiţa de 24 de ania fost şi ea blamată pentru faptul că are şoldurile mari şi are celulită. Criticii ei uită că este tânără şi poate nu are nevoie de operaţii estetice pentru a respecta un ideal feminin bolnăvicios, impus de societate. “E important ca oamenii să vadă vedetele, ca şi pe mine, la plajă, cu celulită, şi să fie ok cu asta, să se simtă încrezători şi ei că este în regulă asta”, a spus ea într-un interviu. “Nu vreau să par contra operaţiilor sau a injecţiilor cu Botox, în rândul femeilor. E un echilibru între a fi încrezătoare în tine, dar dacă vrei să schimbi ceva, să-ţi vopseşti părul sau să îţi măreşti sânii, orice te face fericită, nu cred că trebuie să fii ruşinată pentru asta”.

Demi Lovato este o altă cântăreaţă care a fost luată la rost pentru că nu arată perfect. “Am început să-mi accept formele atunci când trendul modelelor foarte slabe a devenit imposibil de atins. Kim Kardashian, de exemplu, a revoluţionat standardul formelor feminine”.

Beyonce este o divă în adevăratul sens al cuvantului, însă nu o vedem cu o siluetă subţire, din contră, formele ei voluptuoase sunt mereu puse în evidenţă. Arată extraordinar şi se simte extraordinar, departe de-a fi încadrată în tiparul siluetei perfecte impuse de Hollywood.

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}