Prima apariţie la TV a Andreei Berecleanu după ce a demisionat de la Antena 1. A schimbat postul de televiziune

19 mai, 2020
5 andreea berecleanu la antena 1 jpg jpeg

Acum câteva luni, Andreea Berecleanu a surprins când a anunţat că renunţă la colaborarea cu Antena 1, postul la care lucra de 17 ani. Iată că acum apare într-o altă emisiune, într-un altfel de format.

Dacă eram obişnuiţi să o vedem la pupitrul de ştiri, prezentând informaţii de ultimă oră, iată că din luna februarie a acestui an, Andreea Berecleanu nu mai apare în această ipostază. La Observatorul orei 19.00 de la Antena 1 apare acum Alessandra Stoicescu, după ce ea şi-a dat demisia. În acest timp a fost foarte ocupată, să nu credeţi că a stat, a mers zilnic la birou, a avut activitate intensă, căci ea şi soţul ei au afaceri care îi solicită aproape 24 de ore din 24. 

După ani de zile în care nu am văzut-o la un alt fost TV în afară de Antena 1, iată că prezentatoarea de ştiri îşi face apariţia la un post concurent. Andreea Berecleanu şi fiica sa apar împreună la Kanal D. Acestea au filmat un material special, au o scurtă colaborare pentru emisiunea "Teo Show". Mama şi fiica sunt mai frumoase ca niciodată, parcă sunt surori. Cu siguranţă le vor împărtăşi urmăritorilor despre sfaturile lor de frumuseţe. 

Cea care a anunţat apariţia la Kanal D a fost chiar Andreea Berecleanu: "Am filmat pentru colegii de la Kanal D. Cu cine? Aşa cum se vede din fotografii, cu Eva, fiica mea. Am vorbit despre viaţă în această perioada, pre şi post izolare, de reluarea activităţilor de zi cu zi, am răspuns tuturor întrebărilor puse de reporter cu multă decentă şi experienţă. În curând, la Teo Show!"

1 andreea berecleanu la kanal d 5 jpg jpeg

Andreea Berecleanu a anunţat în februarie că renunţă la colaborarea cu Antena 1

Andreea Berecleanu s-a despărţit de Antena 1 după 17 ani de colaborare. În locul ei, la Observatorul de la ora 19.00, a venit Alessandra Stoicescu. 

“Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse. Sunt prezentator de ştiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât şi de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect şi onest. Pot să dau şi amanunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viaţa trebuie să-şi urmeze cursul, la fel şi profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste şi respect mereu, sub diferite forme, şi vă mulţumesc pentru toţi aceşti ani. Mulţi dintre voi, aşa cum mi-aţi spus oficial pe reţelele mele de Social Media sau în studiile de piaţă, dar şi pe stradă, faţă în faţă, mă consideraţi un prieten al familiei dv şi un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu eraţi telespectatori ai Antena 1, aţi ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Aşa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranţă!”, a fost mesajul postat de Andreea Berecleanu pe o reţea de socializare.

Foto: Facebook Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg