Prima vacanţă după izolare! Unde a mers Anca Serea alături de soţ şi copiii lor

4 iunie, 2020
6 anca serea vacanta dupa izolare 1 jpg jpeg

După luni de zile în izolare, Anca Serea, Adi Sînă şi copiii lor au plecat într-o scurtă excursie, mai departe de Bucureşti. S-au înconjurat de natură!

Este foarte activă în mediul online şi tot acolo Anca Serea a povestit că nu a fost prea uşor în izolare, cu copiii. A avut parte de cele mai plăcute momente, dar şi de unele mai dificile, dar pe care le-a depăşit cu brio. Când statul român a hotărât să ridice restricţiile de circulaţie, frumoasa familie a plecat într-o excursie. Nu, să nu vă gândiţi că au plecat din România. 

Anca Serea a ales Delta Dunării pe care a şi promovat-o printr-un mesaj:  "Am avut norocul de a ne afla zilele acestea în Delt[, într-o mini-excursie în familie. Am descoperit cu această ocazie minunăţiile acestui colţ de natură pe care nu-l mai vizitasem de ani buni, bogăţiile care se găsesc aici şi pe care nici nu le bănuiam. Pe lângă peisajele superbe, apusurile şi răsăriturile fiind cu adevărat de poveste, natura pare că ne aşteaptă la fiecare colţişor.

Putem admira plante nebănuite, dar şi animale şi insecte pe care nu le cunoşteam. Ne-am plimbat printr-o mulţime de locuri şi am sorbit fiecare privelişte 🙏! Apa care este pretutindeni te relaxează instantaneu şi îţi conferă senzaţia de supremaţie a naturii asupra omului. În plus, oamenii de aici sunt extrem de amabili şi ospitalieri, iar mâncarea, naturală şi de calitate, este delicioasă. Chiar dacă nu eşti copil, nu ai cum să nu pleci fascinat din Deltă. Avem o ţară minunată, iar unele locuri merită să fie vizitate pentru că îţi hrănesc sufletul. Mergeţi şi voi în Deltă, vă asigur că nu veţi regreta".

2 anca serea vacanta dupa izolare 4 jpg jpeg

Anca Serea şi Adi Sînă, după nouă ani de relaţie: "Uneori, ne este greu"

Povestea lor a debutat în urmă cu nouă ani. Sunt fericiţi împreună, dar au curajul să recunoască că, uneori, le este greu să depăşească obstacolele din căsnicie. Anca Serea a descoperit însă modul în care poate întreţine atmofera în cuplu.

"Sunt împreună cu Adi de nouă ani şi uneori ni se pare că a trecut o viaţă. Avem împreună nu mai putin de patru copii minunaţi, care ne umplu de bucurie în fiecare zi şi un ritm de viaţă care pare uneori infernal. Avem mare noroc cu oameni de nădejde alături, precum şi cu familiile noastre care ne susţin necondiţionat, dar nu pot să neg că uneori ne este greu. În plus, se întâmplă ca Adi să fie plecat din oraş sau eu să am treburi atunci când el este liber şi să nu ne sincronizam programul."

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg