Primele imagini cu Andreea Berecleanu în direct la Prima TV! Ce ţinută a îmbrăcat prezentatoarea

7 decembrie, 2020
8 andreea berecleanu la prima tv in direct 5 jpg jpeg

Ziua de 7 decembrie e importantă pentru Andreea Berecleanu! A revenit la pupitrul ştirilor, în direct la Prima TV!

Andreea Berecleanu prezintă buletinul ştirilor Prima TV, "Focus", de luni până joi, de la ora 18.00. Pe 7 decembrie a apărut în direct. Cu zâmbetul pe buze, prezentatoarea şi-a făcut debutul ca jurnalist Prima TV. 

Şi-a salutat telespectatorii: "Bună seara tuturor" şi a început să prezinte ştirile de ultimă oră. Calmă, precisă şi cu ochii fix în cameră, Andreea Berecleanu a dovedit încă o dată că îşi merită locul pe micul ecran. 

2 andreea berecleanu la prima tv in direct 6 jpg jpeg

Frumoasa prezentatoare a îmbrăcat o ţinută foarte elegantă. A ales o bluză deschisă la culoare, un sacou bleumarin şi fustă lungă în aceeaşi nuanţă. În picioare a încălţat o pereche de pantofi cu toc, negri. 

Pe Facebook ea a transmis: "M-am intors! De fapt, mi-am continuat profesia aleasa acum ceva timp. Viata mea are aceleasi coordonate, suntem din nou impreuna, tot la stiri, dar intr-un alt registru. O alta televiziune, alta dinamica, multi colegi pe care-i cunosc deja atat de bine, altii cu care m-am intalnit prima data. Toti, la un semn, avem acelasi scop. Sa va aducem informatii relevante, fara stridente, fara exagerari, fara a induce panica, doar a privi echilibrat ce se intampla in Romania. Le multumesc tuturor celor care mi-au fost astazi alaturi, voua, unui public fidel de atatia ani si tuturor celor din echipa Prima Tv pentru acest nou inceput reusit. Cu dragoste, a voastra, Andreea❤️"

Andreea Berecleanu, despre familie şi reîntoarcerea la ştiri: "Am venit alături de o echipă echilibrată“

A intrat în pandemie luând o pauză de televiziune care atunci părea pe termen nedefinit. Dar a produs surpriza toamnei, revenind în forţă la pupitrul ştirilor Prima TV. După opt luni în care s-a dedicat altor proiecte, Andreea Bere­cleanu a revenit, pentru a prezenta principalul jurnal de ştiri al zilei, Focus 18, de luni până joi, la Prima TV. Este o nouă etapă în cariera sa jurnalistică de 27 de ani şi un nou început, pentru care Andreea are tot entuzi­asmul şi energia pozitivă, în ciuda vremurilor pandemice pe care le traversăm. A fost prile­jul perfect pentru a o reîntâlni, în pline pregă­tiri alături de noua echipă, şi a discuta despre schimbările din viaţa ei.

Ce te-a făcut să revii la pupitrul ştirilor? Te ştiu foarte ataşată şi de partea medicală a clinicilor şi, sincer, când ai plecat din Antenă, am crezut că ai decis atunci că te vei dedica celuilalt domeniu, alături de soţul tău.

Andreea: Exact asta am făcut. Cronos Med este unul dintre clienţii mei pe partea de comunicare. Dar am avut şi alte zone ale comunicării care, ca şi înainte de a pleca din TV, îmi ocupau restul timpului. Sunt, prin definiţie, formaţie şi experienţă, un om de branding şi conţinut. Iar acum, odată cu întoarcerea la pupitrul ştirilor, ziua mea se va împărţi exact la fel. Eu nu renunţ la ce am clădit individual.

Foto: Captură Prima TVRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}