Primii câini din stat

15 iunie, 2010

Conduc cele mai importante ţări din lume, iau decizii care afectează o lume întreagă, sunt urmăriţi de cohorte de ziarişti. Totuşi, cei mai mediatizaţi preşedinţi de stat au şi ei o slăbiciune. O slăbiciune cu patru picioare. Este vorba despre „Primii Căţei“, companionii lor care-i întrec în popularitate. Barack Obama şi Bo Bo este cel mai cunoscut câine de apă portughez din lume. Doar stăpânii lui, Barack şi Michelle Obama, sunt cei mai puternici oameni de pe planetă. Mai mult, simpaticul blănos are fanii lui şi nu ne-am mira dacă aceştia sunt mai numeroşi decât ai soţilor Obama. Vorba aceea, dacă familia Obama conduce lumea, câinele Bo conduce familia Obama.

Conduc cele mai importante ţări din lume, iau decizii care afectează o lume întreagă, sunt urmăriţi de cohorte de ziarişti. Totuşi, cei mai mediatizaţi preşedinţi de stat au şi ei o slăbiciune. O slăbiciune cu patru picioare. Este vorba despre „Primii Căţei“, companionii lor care-i întrec în popularitate.

Barack Obama şi Bo Bo este cel mai cunoscut câine de apă portughez din lume. Doar stăpânii lui, Barack şi Michelle Obama, sunt cei mai puternici oameni de pe planetă. Mai mult, simpaticul blănos are fanii lui şi nu ne-am mira dacă aceştia sunt mai numeroşi decât ai soţilor Obama. Vorba aceea, dacă familia Obama conduce lumea, câinele Bo conduce familia Obama.

Fostul preşedinte american George W. Bush este un mare iubitor de animale, în special de câini. Prima lui iubire a fost Barney, un Scottish Terrier plin de energie, născut în 2000. Patrupedul a jucat chiar şi în câteva filme - e drept, doar de familie – difuzate apoi pe site-ul Casei Albe.

Familia Bush şi Barney

Şi cum un Scottish Terrier nu este niciodată de ajuns, fostul preşedinte al Statelor Unite i-a adus mult-iubitului Barney o tovarăşă: pe Miss Beazley. Unul dintre cei mai pozaţi câini din rasa lui este cu patru ani mai mic decât Barney şi a fost primit cadou de Laura Bush, în 2005, de ziua ei.

Vladimir Putin, primul ministru al Rusiei, are şi o latură sensibilă. Acesta nu-i poate refuza nimic labradorului său, Koni. Căţelul este invitat chiar şi la întâlnirile la nivel înalt şi-a avut onoarea să cunoască numeroşi preşedinţi. Dacă simpaticul Koni ar putea vorbi, cine ştie câte secrete de stat ne-ar dezvălui!

Vladimir Putin şi Koni

Foto: EpaRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}