Prinţul Albert de Monaco şi-a găsit prinţesă

23 iunie, 2010
highres 00000402157502 0 jpeg

La Casa Regală din Monaco îşi va face apariţia o nouă Grace Kelly. Este vorba despre sud-africana Charlene Wittstock, de 32 de ani, o fostă înotătoare care are o relaţie de patru ani cu actualul ocupant al tronului principatului. Purtătorul de cuvânt al Palatului a anunţat miercuri logodna Prinţului Albert, în vârstă de 52 de ani, cu fosta sportivă cu 20 de ani mai tânără. Nu s-a specificat cu această ocazie şi data la care va avea loc marea nuntă regală. Protocopul de la palat prevede însă că perechea regală trebuie să aştepte cel puţin şase luni de la anunţarea logodnei până în ziua nunţii. Charlene Wittstock, de naţionalitate sud-africană, s-a născut pe 25 ianuarie 1978, la Bulawayo, în Zimbabwe. Evenimentul este cu atât mai emoţionant cu cât Charlene va deveni prima prinţesă suverană de la moartea faimoasei Grace Kelly, soţia răposatului Prinţ Rainier al III-lea.

La Casa Regală din Monaco îşi va face apariţia o nouă Grace Kelly. Este vorba despre sud-africana Charlene Wittstock, de 32 de ani, o fostă înotătoare care are o relaţie de patru ani cu actualul ocupant al tronului principatului.

Purtătorul de cuvânt al Palatului a anunţat miercuri logodna Prinţului Albert, în vârstă de 52 de ani, cu fosta sportivă cu 20 de ani mai tânără. Nu s-a specificat cu această ocazie şi data la care va avea loc marea nuntă regală. Protocopul de la palat prevede însă că perechea regală trebuie să aştepte cel puţin şase luni de la anunţarea logodnei până în ziua nunţii. Charlene Wittstock, de naţionalitate sud-africană, s-a născut pe 25 ianuarie 1978, la Bulawayo, în Zimbabwe. Evenimentul este cu atât mai emoţionant cu cât Charlene va deveni prima prinţesă suverană de la moartea faimoasei Grace Kelly, soţia răposatului Prinţ Rainier al III-lea, într-un accident de maşină în 1982, în urma căruia asupra familiei Grimaldi s-a abătut un adevărat blestem: urmaşii prinţesei nu şi-au mai găsit fericirea în dragoste.

image

Albert a întâlnit-o pe Wittstock în 2000, când ea a venit la Monaco pentru un concurs de înot. Aceasta s-a mutat apoi în principat, în anul 2006. Întrebată de jurnaliştii de la The Associated Press dacă Charlene ar putea fi însărcinată, Laetitia Pierrat, purtătorul de cuvânt al Palatului a răspuns că nu are astfel de informaţii. Aceasta a adăugat că dacă viitoarea prinţesă aşteaptă într-adevăr un copil, acest lucru va fi adus la cunoştinţa publicului.

Au trecut 30 de ani de la moartea lui Grace, 30 de ani în care monegaştii au aşteptat o altă Primă Doamnă, o prinţesă, o regină a frumuseţii. Şi iat-o!” a declarat şi Colombe Pringle, director executiv al revistei franceze “Point de Vue”, în care apar frecvent detalii despre viaţa privată a Prinţului Albert. Acesta este un burlac notoriu, lucru care a pus în pericol chiar şi succesiunea la tron în principat. Situaţia a fost atât de critică încât Parlamentul a trebuit să modifice în 2002 constituţia, astfel încât să i se permită unui nepot al lui Albert să-i urmeze acestuia la tron dacă prinţul nu va avea moştenitori.

Desigur, moştenitori are, dar nu sunt recunoscuţi! Prinţul Albert are doi copii din relaţii pasagere, însă, potrivit regulilor de succesiune ale principatului de pe Riviera Franceză, doar copiii născuţi în cadrul căsătoriei pot moşteni tronul.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg