Răducu, fiul lui Radu Mazăre, este infectat cu coronavirus. Cum se simte tânărul de 26 de ani

7 septembrie, 2020
1 radu mazare jr are coronavirus jpg jpeg

Despre Răducu Mazăre este forba! Fiul fostului primar al Constanţei este infectat cu coronavirus. Din primele informaţii, se pare că acesta nu a fost încă internat în spital. 

Fiul lui Radu Mazăre, Răducu Mazăre, a fost infectat cu coronavirus. Acesta a fost diagnosticat pozitiv cu noul virus, însă nu are simptome, aşa că deocamdată se află în izolare la domiciliu, unde va trebui să stea până în 18 septembrie.

Tânărul în vârstă de 26 de ani este asimptomatic şi are o formă uşoară a virusului, potrivit Antena 3. Se pare că medicii i-au dat lui Răducu Mazăre un tratament pe care acum trebuie să-l ia de acasă. Iniţial, aceasta a fost internat în spital pentru a se vedea dacă boala evoluează, însă pentru că simptomele nu s-au agravat, aceasta a fost trimis la domiciliu unde va sta în izolare sub tratament.

Radu Mazăre Jr.: „N-am avut niciodată nimic să-i reproşez tatălui meu”

Într-un interviu exclusiv pentru okmagazine.ro, din 2019, Radu Mazăre Jr a vorbit cu sinceritate despre viaţa sa: "Nu, n-am avut niciodată nimic să-i reproşez. (...) Păi, muncesc de la 14 ani. Am început prin a avea grijă de un bar în Aqua Magic, împreună cu un alt prieten, tot de vârsta mea. Pe urmă, m-am ocupat de distribuţia unei ape minerale. Apoi am avut la televiziunea Neptun o emisiune de cultură generală, care se numea „Noroc că ştii!“, dedicată copiilor. Niciodată tata nu mi-a zis: „Uite, ia bani şi fă ce vrei cu ei!“. De fiecare dată, pentru fiecare leu a trebuit să-i dau explicaţii. Şi când am plecat în Anglia şi i-am cerut bani, am pus pe listă: ăştia sunt pentru asta, asta pentru asta... (...)

Peste 5 ani, mă văd singur, pe picioarele mele, stând la casa mea, având propriile mele afaceri sau munca mea, într-o relaţie la fel de apropiată cu ambii părinţi, ba poate chiar mai apropiată, pentru că o să vadă că nu mai sunt un copil şi o să prind încredere în mine."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu