Raluca Zenga, de ziua ei: "Am primit numeroase cadouri, tablouri, cercei Chanel, brăţări Dior şi Prada”

7 noiembrie, 2017
IMG 5872 jpeg

Raluca Zenga, soţia antrenorului Walter Zenga, şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un mod inedit: împreună cu 30 dintre prietenele sale, la o petrecere pe iaht, cu tema "sirene şi alte creaturi mitologice".

image image

„Anul acesta, am vrut să mă sărbătoresc în mod diferit, şi am ales să ne desprindem de terra fermă pentru a naviga în apele Golfului. Am organizat, aşadar, o petrecere pe iaht, care ne-a oferit o privelişte mirifică din mare asupra Dubaiului”, a spus sărbătorita.

Raluca a avut alături cele mai bune prietene, şi anume circa 30 de fete, un DJ care a avut rolul de a le face pe fete să danseze pe muzica preferată şi şampanie din belşug.

image image image

“Tema petrecerii a fost sirene şi alte creaturi mitologice, astfel încât prietenele mele să îşi folosească imaginaţia pentru costumaţii cât mai simpatice - doar eram încă în atmosfera de Halloween! Tortul a fost un deliciu cu cremă de nutella şi, desigur, a păstrat tematică marină şi mitologică, cu Mica Sirenă şi Zeul Poseidon! Prietenii m-au răsfăţat cu cadouri inspirate, printre care două tablouri-portret realizate de un pictor local renumit şi numeroase accesorii de firmă, cercei Chanel, brăţări Dior şi Prada etc”, povesteşte Zenga.

“Walter mi-a trimis cel mai frumos buchet de trandafiri, însoţit de o emoţionantă scrisoare”, a mai adăugat Raluca Zenga, soţul acesteia fiind plecat în Italia. Nici copiii nu au uitat de ziua mamei lor. Samira şi Walter Jr. pregătindu-i Ralucăi cele mai amuzante felicitări, decorate cu scoici şi sirene, în care îşi asigurau mama că este încă tânăra şi frumoasa.

"Mami, nu-ţi face griji, eşti încă tânăra şi frumoasă, te iubim şi cu un an mai mult!" , au scris cei mici.Recente pe Ok! Magazine

Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg