Raluca Zenga, de ziua ei: "Am primit numeroase cadouri, tablouri, cercei Chanel, brăţări Dior şi Prada”

7 noiembrie, 2017
IMG 5872 jpeg

Raluca Zenga, soţia antrenorului Walter Zenga, şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un mod inedit: împreună cu 30 dintre prietenele sale, la o petrecere pe iaht, cu tema "sirene şi alte creaturi mitologice".

image image

„Anul acesta, am vrut să mă sărbătoresc în mod diferit, şi am ales să ne desprindem de terra fermă pentru a naviga în apele Golfului. Am organizat, aşadar, o petrecere pe iaht, care ne-a oferit o privelişte mirifică din mare asupra Dubaiului”, a spus sărbătorita.

Raluca a avut alături cele mai bune prietene, şi anume circa 30 de fete, un DJ care a avut rolul de a le face pe fete să danseze pe muzica preferată şi şampanie din belşug.

image image image

“Tema petrecerii a fost sirene şi alte creaturi mitologice, astfel încât prietenele mele să îşi folosească imaginaţia pentru costumaţii cât mai simpatice - doar eram încă în atmosfera de Halloween! Tortul a fost un deliciu cu cremă de nutella şi, desigur, a păstrat tematică marină şi mitologică, cu Mica Sirenă şi Zeul Poseidon! Prietenii m-au răsfăţat cu cadouri inspirate, printre care două tablouri-portret realizate de un pictor local renumit şi numeroase accesorii de firmă, cercei Chanel, brăţări Dior şi Prada etc”, povesteşte Zenga.

“Walter mi-a trimis cel mai frumos buchet de trandafiri, însoţit de o emoţionantă scrisoare”, a mai adăugat Raluca Zenga, soţul acesteia fiind plecat în Italia. Nici copiii nu au uitat de ziua mamei lor. Samira şi Walter Jr. pregătindu-i Ralucăi cele mai amuzante felicitări, decorate cu scoici şi sirene, în care îşi asigurau mama că este încă tânăra şi frumoasa.

"Mami, nu-ţi face griji, eşti încă tânăra şi frumoasă, te iubim şi cu un an mai mult!" , au scris cei mici.Recente pe Ok! Magazine

traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg