Reacţia lui Kim Cattrall după primele episoade ”And just like that”. Actriţa a fost menţionată în serialul în care este marea absentă

13 decembrie, 2021
1 profimedia 0076050152 jpg jpeg

Kim Cattrall nu apare în serialul care continuă povestea ”Totul despre sex”. Şi, cu toate acestea, personajul pe care ea îl juca a fost menţionat în primele episoade.

Zvonurile sunt că neînţelegerile dintre Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall au dus la divergenţe atât de puternice, încât cele două nu mai pot juca împreună.

Producătorii ”And just like that” lasă loc de ”bună ziua”, în cazul Samanthei. Personajul acesteia nu a fost ucis în serialul continuare, ci au menţionat-o cele trei prietene, explicând că ea s-a mutat cu job-ul şi reşedinţa la Londra, lăsând deschisă orice posibilitate ca Samantha să reapară. Nu acelaşi lucru îl putem spune despre Mr Big, care a fost ”omorât” în serial chiar de la primul episod, lucru la care absolut nimeni nu se aştepta. Surpriza a fost totuşi ca personajul Samantha să trimită un aranjament floral pentru înmormântare şi scrisoare de condoleanţe.

Fanii lui Kim Cattrall au împânzit Twitter-ul cu comentarii, mulţi întrebându-se de ce este atât de pomenită Samantha în condiţiile în care nu apare în serial. Actriţa nu a comentat, însă a apreciat intervenţiile online ale fanilor săi, iar pe pagina sa oficială de Instagram a publicat o imagine în care e la masă şi ciocneşte un pahar virtual cu urmăritorii, pentru care a scris: ”Ne încălzim pentru sărbători.”

7 kim cattrall 2 jpg jpeg

Cum nimic nu e bătut în cuie, ne putem aştepta la surprize, căci viaţa e imprevizibilă, atât cea reală, cât şi cea din filme.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg